Gazete Vatan Logo

İçkime ilaç atıp bana tecavüz etti!

Manken Gamze Özçelik, internette dolaşan porno görüntülerdeki kadının kendisi olmadığını söylüyordu. Ama dün savcılığa suç duyurusunda bulundu ve 'tecavüz' iddiasıyla eski sevgilisi basketbolcu Gökhan Demirkol'dan şikayetçi oldu

Genç, güzel ve başarılıydı. Sevdiği bir adamla mutlu bir evliliğe adım atmak üzereydi. Ancak basın kuruluşlarına yollanan bir e-posta tüm hayatını, hayallerini bir anda alt üst etti. Israrla o iğrenç görüntülerdeki kadının kendisi olmadığı söyledi Gamze Özçelik. Hatta ilaç firması sahibi Mehmet Mutlu ile nişanını ertelediği haberlerini şiddetle yalanladı, görüntüleri çirkin bir komplo olarak niteledi.

Ancak dün savcılığa yaptığı suç duyurusu bir itiraf niteliğindeydi. Zira, avukatı Ali Aydın eşliğinde gittiği Kadıköy Cumhuriyet Savcılığı'nda o görüntüleri eski sevgilisi basketbolcu Gökhan Demirkol'un çektiğini söyledi. Savcılık tarafından gönderilen şikayet dilekçesini Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği'ne getirerek polise ifade veren Özçelik, 'tecavüz ettiği' gerekçesiyle eski sevgilisinden şikayetçi oldu.

Haberim yoktu
Görüntülerin bir yıl önce sevgilisi Gökhan Demirkol'un evinde çekildiğini söyleyen Özçelik, "Gökhan içeceğime uyuşturucu hap atıp beni uyuttu. Ardından da bana tecavüz etti" dedi. Kamera çekimlerinden haberinin olmadığını da söyleyen Özçelik, tecavüz sırasında Demirkol tarafından kameraya kaydedilmiş olabileceğini iddia etti.

Adli Tıp: "Tecavüz"
Gamze Özçelik'in şikayette bulunmadan önce, çekilen görüntüleri önce Adli Tıp Kurumu'na götürdüğü, görüntüleri inceleyen kurumun da baygın halde yaşanan bu ilişkiyi tecavüz olarak nitelendirdiği öğrenildi.

Suçlanan eski sevgili VATAN'a konuştu
Görüntülerdeki erkek ben değilim
Gamze Özçelik'in yaptığı suç duyurusunun ardından gözler eski sevgilisi Gökhan Demirkol'a çevrildi. Bir dönem Darüşşafaka'da basketbol oynayan Demirkol, 2003 yılında Gamze Özçelik'le birlikte olmuş, bu ilişki 2004 yılının Haziran ayına kadar yaklaşık bir buçuk yıl devam etmişti. Basketbolda umduğunu bulamayarak adını duyuramayan Demirkol, şu sıralarda bir akrabasıyla birlikte Erenköy'de otomobil galerisi işletiyor. Gamze Özçelik'in iddialarını sorduğumuz eski basketbolcu, çok sinirlendi ve "O görüntüleri ben de izledim. O görüntülerdeki erkek kesinlikle ben değilim" dedi. Gamze Özçelik'in kendisi hakkında suç duyurusunda bulunduğunu ilettiğimizde ise "Bu çok çirkin bir iftira... İsteyen istediği davayı açar. Onlar bana dava açarlarsa ben de karşı dava açarım. Karşılıklı olarak mahkemede hesaplaşırız" diye meydan okudu.

Ortadan kayboldu!
Ancak bir süre sonra Gökhan Demirkol sırra kadem bastı. Gamze Özçelik'in şikayeti üzerine harekete geçen emniyet güçleri Gökhan Demirkol'u ev ve iş yerine giderek aramaya başladı. Ancak hakkında şikeyette bulunulduğunu öğrenen Demirkol,
kayıplara karışmıştı.

Haberin Devamı