Gazete Vatan Logo

İçerde'nin 3. yeni bölümünde Mete ve Sarp gerçeklerin peşinde!

Kanal D ekranlarından izleyicilerle buluşan İçerde'nin 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İçerde'nin yeni bölümünde Mete Sarp'ın ormanda düşürdüğü fotoğrafı buluyor ve gerçeklerin peşine düşüyor. İçerde yeni bölümü ile bu akşam Show TV ekranlarından izleyicilerle buluşacak!

İçerde'nin 3. yeni bölümünde Mete ve Sarp gerçeklerin peşinde!

İçerde yayınlanan ilk iki bölümü ile sezona hızlı bir giriş yaptı. Güçlü senaryosu ve dinamik oyuncu kadrosu ile oldukça dikkat çeken İçerde yayınlanan her bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. İçerde yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek.

Yapımcılığını ay yapım'ın üstlendiği başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu gibi usta isimlerin yer aldığı İçerde dizisi her Pazartesi saat 20:00'da Show TV ekranında..

İÇERDE 3. BÖLÜM 2. FRAGMAN

İÇERDE 3. BÖLÜM FRAGMANI

İÇERDE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

“İçerde”nin 2. bölümünde; Öldü zannettiği kardeşinin yaşadığına dair bir ipucu yakalayan Sarp kontrolünü kaybeder. Yusuf Müdür'le kurdukları plandan vazgeçme noktasına gelmiştir.

İÇERDE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Ya köstebek olarak kardeşinin izini sürüp onu bulmaya çalışacaktır ya da öfkesine mağlup olup kardeşini kaçıran Kebapçı Celal’le yüzleşecektir. Öte yandan Mert, annesi olduğunu bilmediği Füsun’la ve Eylem’le giderek tehlikeli bir şekilde yakınlaşmaya başlar. Polisin içindeki Mert’le, mafyanın içindeki Sarp’ın sırları giderek açığa çıkma noktasına gelir.

Haberin Devamı

İÇERDE HİKAYE VE KÜNYE

İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy) ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.

Yapım: Ay Yapım

Yapımcı: Kerem Çatay

Yönetmen: Uluç Bayraktar

Senaryo: Ertan Kurtulan, Toprak Karaoğlu