Gazete Vatan Logo

İçerde 31. yeni bölümünde Melek ölüyor mu?

Reyting rekorları kıran İçerde dizisinin 31. yeni bölümü için 2 ayrı fragman yayınlandı. Merakla beklenen İçerde'de son bölümde vurulan Melek'in ölüp ölmediği sorusunun cevabı belli oldu. Diğer yandan Mert polislik görevinden kovuldu mu? Nefes kesen olaylarıyla İçerde Pazartesi akşamı izleyicileriyle buluşacak.

İçerde 31. yeni bölümünde Melek ölüyor mu?

Yayınlandığı günden bu yana fenomen hale gelen İçerde dizisi 31. yeni bölümüyle Pazartesi akşamı Show TV'de olacak. İçerde'nin yeni bölüm fragmanında Sarp ağlayarak annesine sarılıyor ve Melek'in kollarında öldüğünü, onu kurtaramadığını söylüyor. Diğer yandan Yusuf Müdür Mert'in Celal'in adamı olduğunu herkese açıklıyor ve onu polislikten alıyor.

İÇERDE 31. BÖLÜM FRAGMANI

İÇERDE 31. BÖLÜM 2. FRAGMANI

İÇERDE 30. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Melek, Coşkun’dan Sarp ve Mert’in kardeş olduklarını öğrenmiştir. Yapacağı ilk şey bunu Mert ve Sarp’la paylaşmak olacaktır. Celal bu gerçeğin ortaya çıkmaması için elinden geleni yapacaktır. Celal’in kurtulması Kudret’i daha çok öfkelendirmiştir.

Kudret, Serkan’ı Mert ve Sarp’ı öldürmesi için görevlendirir. Hayatlarının tehlikede olduğunun farkında olmayan Yılmaz kardeşler ilk defa gerçeğe bu kadar yakındır.

İçerde yeni bölümüyle Pazartesi akşamları 20.00'de Show TV'de.