Gazete Vatan Logo

İçerde 31. yeni bölümünde Melek öldü mü?

Konusu ve oyuncu kadrosuyla fenomen hale gelen İçerde dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Pazartesi akşamları yayınlanan İçerde, dün akşam 30. son bölümüyle izleyicilerini yine ekrana kilitledi. İçerde'nin 31. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı, işte yaşanacaklar...

İçerde 31. yeni bölümünde Melek öldü mü?

Show TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi İçerde'nin her bölümü nefesler tutularak izleniyor. İçerde dizisinin 31. bölümünden ilk sahne yayınlandı ve merakla izlenmeye başladı. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Mert'in Celal'in adamı olduğunu öğrenen Fisun onu evden kovuyor. Son bölümde vurulan Melek'in yaşayıp yaşamayacağı da merak konusu... Tüm gelişmeler İçerde'nin yeni bölümünde olacak.

İÇERDE 31. BÖLÜMÜNDEN İLK SAHNE

İÇERDE 30. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Melek, Coşkun’dan Sarp ve Mert’in kardeş olduklarını öğrenmiştir. Yapacağı ilk şey bunu Mert ve Sarp’la paylaşmak olacaktır. Celal bu gerçeğin ortaya çıkmaması için elinden geleni yapacaktır. Celal’in kurtulması Kudret’i daha çok öfkelendirmiştir.

Kudret, Serkan’ı Mert ve Sarp’ı öldürmesi için görevlendirir. Hayatlarının tehlikede olduğunun farkında olmayan Yılmaz kardeşler ilk defa gerçeğe bu kadar yakındır.

İçerde yeni bölümüyle Pazartesi akşamları 20.00'de Show TV'de.