Gazete Vatan Logo

Hangimiz Sevmedik 17. bölümünde Adile ve Münir arasında romantik anlar!

Hangimiz Sevmedik 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Hangimiz Sevmedik'in yeni bölümünde Adile ve Münir birbirlerinden vazgeçemeyeceklerini anlıyor ve birlikte tatile çıkıyorlar. İkili arasındaki romantik anlar hangi gelişmelere yol açacak? Hepsi Hangimiz Sevmedik'te...

Hangimiz Sevmedik 17. bölümünde Adile ve Münir arasında romantik anlar!

Hangimiz Sevmedik 17. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Hangimiz Sevmedik'ye Adile ve Münir arasındaki aşk yaşanacak mı yoksa sona mı erecek? Itır ve Tarık arasındaki romantik dakikalar da izleyicileri mutlu edecek. Hangimiz Sevmedik yeni olaylarıyla bu akşam...

Başrollerinde Can Yaman, Altan Erkekli, Gül Onat, Selen Soyder, Cengiz Bozkurt, Mehtap Bayri gibi usta isimlerin yer aldığı dizi Hangimiz Sevmedik her Pazartesi saat 20:00'de TRT 1 ekranında yayınlanıyor.

HANGİMİZ SEVMEDİK 17. BÖLÜM FRAGMANI

HANGİMİZ SEVMEDİK 17. BÖLÜM ÖZETİ

Herkes kayıp olan Adile ile Münir’i merak ederken onların keyfi yerindedir. Anne babalarının onlara nisbet yapmak için tatile çıktığını öğrenen çocuklar Adile ve Münir’e yokluklarında nasıl ayakta duracaklarını göstermeye kararlıdırlar. Onların yokluğunda herkes iş dağılımı yaparlar. Şener kahvehaneye göz kulak olacaktır.

Hatta baba yadigarı kahvehaneyi kara geçirmek için yepyeni bir planı vardır. Tarık ve Itır hem evleri çekip çevirmenin hem de aile bireylerini kontrol altında tutmanın hiç de kolay olmadığını kısa zamanda anlayacaklardır.

Haberin Devamı

Öte yandan Perran Şevket’e ruhunun yaşlı ve sıkıcı olduğunu söyleyerek hayatının hatasını yapar. Şevket gençleşmek için harekete geçer.

Sandal kıyıya vurduktan sonra bir otele sığınan Adile ve Münir hallerinden memnundurlar. Münir burada Adile’ye 36 yıl önce neden ortadan kaybolduğunu anlatmaya karar verir.

Emel ile İlyas yemek yemek için sözleşir . Ama hiç olmadık kişilere yakalanırlar.

Itır’a karakoldan gelen telefon herkesi şaşkına çevirir. Hiç beklenmedik bir nedenle Adile ve Münir karakola düşmüşlerdir.