Gazete Vatan Logo

Hala hastanede!

Kasım ayında beyin kanaması geçiren eski GS'li futbolcu Erhan Önal, hala hastanede...

Arkadaşları ile halı saha maçına giden Milli Takım’ın ve Galatasaray’ın eski yıldızlarından Erhan Önal, aniden beyin kanaması geçirmiş ve Haydarpaşa Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı.

Ne olmuştu?

Erhan Önal'ın Galatasaray’da birlikte forma giydiği eski takım arkadaşlarından Ayhan Akbin, arkadaşının yaşadığı rahatsızlığı hurriyet.com.tr'ye şöyle anlatmıştı: ’Erhan maç için sahaya geliyor. Hazırlanırken aniden yere yığılıyor.. Hemen orada bulunanlar tarafından Haydarpaşa Hastanesi’ne kaldırılıyor.. Doktorlar beyin kanaması geçirdiğini tespit ediyorlar.. Bize söylenen, durumunun ciddi olduğu.. Allah’tan ümit kesilmez.. Umutla iyileşmesini bekliyoruz..’’

GATA'da tedavi görüyor

Erhan Önal, hayati tehlikeyi atlattı. Sağlık durumu da her geçen gün iyiye gidiyor ancak rahatsızlığı nedeniyle Ankara GATA'da fizik tedavi görmeye devam ediyor.

Erhan Önal kimdir?

Münih Türk Gücü'nde futbol hayatına başlayan Erhan Önal Bundesliga’nın ilk Türk oyuncusu oldu. Bayern Münih takımında oynayan Erhan Önal 1983 yılında Fenerbahçe'ye transfer oldu. Ancak 1983-84 sezonunda inişli çıkışlı bir performans gösteren sarı-lacivertli takimda uyum sorunu yaşayan Önal, Belçika'ya döndüyse de 1985'te büyük başarılara imza atacağı Galatasaray'a transfer oldu. Galatasaray'da futbol oynarken sakalları yüzünden Papaz lakabı takılan 54 yaşındaki oyuncu futbolcu bıraktıktan sonra menejerlik yapmaya başladı. (Hürriyet)

Haberin Devamı