Gazete Vatan Logo

Gülümse Yeter 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gülümse Yeter'in dün akşam yayınlanan bölümünde Yasemin ve Sarp'ın birbirini çok kıskanması ve komik davranışları ilgi topladı. Her bölümü güldüren sahnelerle yayınlanan Gülümse Yeter'in 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gülümse Yeter 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gülümse Yeter”in son bölümü dün akşam yayınlandı. İzleyicilerini kahkahaya boğan bir bölümle ekranlara gelen Gülümse Yeter”in yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı merak konusu oldu. Gülümse Yeter”in yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, yayınlandığında haberimizde olacak.

MF Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Gülümse Yeter dizisinin başrollerinde Yılmaz Kunt, Aslı Bekiroğlu, Pamir Pekin, Erdal Özyağcılar yer alıyor. Gülümse Yeter 19. bölüm ile 29 Kasım Salı akşamı saat 20:00'da ekrana geldi.

GÜLÜMSE YETER 20. BÖLÜM FRAGMANI

Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda olacaktır.

GÜLÜMSE YETER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GÜLÜMSE YETER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

“Gülümse Yeter”in 18. bölümünde; Sarp'ın evlilik teklifine evet diyen Yasemin mutluluktan havalara uçar. Ailelerine açıklamak için sabırsızlanan Yasemin ve Sarp bir yandan da onay alıp alamayacakları konusunda endişelenirler. Bu sırada Yasemin kendini Ayten'e sevdirme yolları ararken hiç beklemediği bir anda çıkıp gelen Alara, kafasında soru işaretleri oluşturur. Yasemin'i ikna etmeye çalışan Cem, çareyi geçmişi düzeltmeye çalışmakta arar.

Haberin Devamı

Bahar, oğlu için geri adım atmak zorunda kalır. Neriman'ın evlendirme programına çıkıp aşkını ilan etmesiyle Hasan Efendi mahalleliye karşı zor durumda kalır. Neriman'a karşı düşüncelerini açıkça dile getiren Hasan Efendi hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşır, bu tepkiyle işler daha da sarpa sarar. Ayten'in komşusuna yardım etmesi Nermin'in aklına iş planları getirir. Oturduğu yerden para kazanmak için Ayten'i kullanmaya çalışan Nermin işleri büyütmeye karar verir. Ayten ise bu iş birliğini Ahmet'ten saklar. Ahmet tamirhanede Lütfü ise şirketteyken evde olanlardan habersiz kalırlar. Seçil'in gidişiyle rahat bir nefes alan Kemal, Gül'e olan gerçek hislerini açıklayıp yeniden başlamayı teklif eder.