Gazete Vatan Logo

Gülümse Yeter 16. bölüm fragmanında Sarp ve Yasemin'in yolları ayrıldı mı?

Gülümse Yeter 16. bölüm fragmanında komik ve romantik sahneler bitmiyor. Gülümse Yeter'in yeni bölümünde Sarp herkesin içinde Yasemin'le bir ilişkisi olmadığını söylüyor. Buna çok kırılan Yasemin ne yapacak? Gülümse Yeter yeni bölümüyle Salı günü ekranlarda olacak.

Gülümse Yeter 16. bölüm fragmanında Sarp ve Yasemin'in yolları ayrıldı mı?

Gülümse Yeter 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Gülümse Yeter'de Sarp ve Yasemin arasındaki ilişki tamamen kopuyor mu? Yasemin Cem ile takılmaya devam ediyor, Sarp bu durumdan çok rahatsız oluyor. Keyifli sahneleriyle Gülümse Yeter Salı akşamı Show TV'de izleyicileriyle buluşacak.

Yapımcılığını MF yapım'ın üstlendiği Gülümse Yeter dizisinin başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt Seray Kaya, ve Pamir Pekin yer alıyor. Gülümse Yeter Salı akşamları Show TV'de...

GÜLÜMSE YETER 16. BÖLÜM FRAGMANI

GÜLÜMSE YETER SON BÖLÜM ÖZETİ
Lütfü’yle iş birliği yapan Cem’in Yasemin ve Sarp’ı ayırma planı işe yaramıştır. Cem’in Yasemin’i öptüğünü gören Sarp, Yasemin’den uzaklaşır ve kendini kandırılmış hisseder.
Kemal, Gül’e yakın olabilmek için tekrar hastaneye döner. Gül ise Seçil’in tuzağına düşen Kemal’e olan inancını tamamıyla kaybeder. Sarp ve Gül’ün aşk acısı çekmeleri onları birbirine daha da yakınlaştırır.
Hasan Efendi'nin evde yalnız kalmasını fırsat bilen Neriman, bulduğu her fırsatta soluğu Civan'ların evinde alır. Tevfik’in de eve yerleşmesiyle Hasan Efendi kendisini yeni bir karmaşanın içinde bulur. Yeni ve büyük ev ile heyecanlanan Ahmet ve Ayten umduklarını bulamaz.
Yaşanan aksilikler ve büyük evin zorlukları arasında sıkışıp kalırlar. Civan'lar sayesinde evine geri dönen Nermin evin keyfini çıkartırken, Lütfü ise Cem’in şirketinde işe başlar.

Haberin Devamı

GÜLÜMSE YETER HİKAYESİ

Her şey mütevazi bir aile olan Civan ailesinin tek oğulları Sarp'ın eğitimini tamamlayarak Amerika’dan dönmesiyle başlar. Uçaktan iner inmez bir tesadüf eseri Özdemir ailesinin küçük kızı Yasemin’le karşılaşan Sarp’ın hayatı, bir daha eskisi gibi olmamak üzere değişir. Ertesi gün evlenecek olan Yasemin de son hazırlıklarını tamamlarken başına geleceklerden henüz habersizdir.

Aynı gün, 30 senedir aynı yerde şoförlük yapan Sarp’ın dedesi Hasan Efendi de işinden kovulur. Sarp’ın bilmediği ise dedesi Hasan Efendi’yi kovanın Yasemin’in babası Lütfü Bey olduğudur. Lütfü Bey, kimseye söylemese de başı şirketiyle derttedir ve bütün servetini kaybetmek üzeredir. Kızı Yasemin’i zengin bir aileyle evlendirmek istemesinin altında bu maddi zorluklar yatmaktadır. Sonunda korktuğu olur ve tam da kızını evlendirdiği gün iflas ettiği haberini alır. Büyük umutlarla planlanan evlilik tehlikeye girmiştir.

Haberin Devamı