Gazete Vatan Logo

Gülen'den teşekkür mesajı!

İşte o mesajda dikkat çeken satırlar...

Gülen'den teşekkür mesajı!

Geçtiğimiz cuma günün kardeşini kaybeden Fetullah Gülen teşekkür mesajı yayınladı. Mesajda, kendisine taziyelerini ileten devlet erkânı ile iş, medya ve siyaset dünyasından isimlere teşekkür etti.

Gülen'in iki sayfalık ilanla teşekkür ettiği isimlerin başında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan geliyor. Fethullah Gülen, kardeşinin ölümünün ardından yaşadığı hüznü teselli edenlere yönelik verdiği taziye mesajının ilk sayfasında, “Merhum kardeşim Hasbi Nidai Gülen’in vefatı münasebetiyle hem bu muvakkat ayrılıktan hem de cenazeye iştirak edememekten ötürü mağmum, mahzun ve mükedder olduğum bir buğulu zaman diliminde bizzat ya da bilvesile taziye ve tesellilerini ileterek acımı paylaşan devlet adamlarımıza, iş ve medya dünyamızın çok değerli simalarına teşekkür ve memnuniyetlerimi arz etmeyi bir vecibe ve borç bilmekteyim.” dedi.

Gülen, başsağlığı dileklerini ileten Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e teşekkür ederken, “En başta devlet işlerinin onca mükellefiyetine rağmen lütfedip taziyelerini ileten Cumhurbaşkanı’mız Abdullah Gül Beyefendi’ye” ifadelerine yer verdi. Gülen, Başbakan Erdoğan’a teşekkür ederken, “En başta yoğun gündemleri ve yorucu programlarına rağmen bizzat telefon ederek yaralı gönlümü teselli eden ve o berrak sedasıyla kadim dostluğumuzun sarsılmaz olduğunu bana bir defa daha hatırlatan vefa insanı Başbakan’ımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’ye” cümlelerini kullandı. İki sayfalık ilanın diğer kısmında da Gülen, hüznünü şu cümlelerle anlattı: “Bir sabah vakti kardeşim Hasbi Nidai Gülen’in vefat ettiğini öğrendim. Elbette O’ndan (cc) geldik ve elbette yine O’na (cc) gidiyoruz. Diyar-ı gurbette aldığım bu kaçıncı hüzünlü haberdi bilemiyorum. Cenazeye iştirak edememek de hüznüme hüzün, kederime keder kattı.”

Gülen ayrıca TBMM Başkan Vekili ve MHP Milletvekili Meral Akşener’den eski TBMM Başkanı Hikmet Çetin’e, eski TBMM Başkanı ve eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut’tan eski Türk Ocakları Başkanı Nuri Gürgür’e, merhum Alparslan Türkeş’in eşi Seval Türkeş ve çocuklarından merhum Aydın Menderes’in eşi Ümran Menderes’e ve sanatçı Şivan Perver’e kadar pek çok isme teşekkür mesajında yer verdi.

Siyasetçiler, acısını paylaştı

Gülen’in taziyelerinden dolayı teşekkür ettiği siyaset dünyasından bazı isimler şöyle: Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, TBMM Darbeleri Araştırma Komisyonu Başkanı Nimet Baş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek…

İş ve medya dünyasına teşekkür

Gülen’in teşekkürlerini ilettiği iş ve medya dünyasından bazı isimler ise şöyle: TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Eczacıbaşı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan, Çukurova Holding Yönetim Kurulu Başkanı M. Emin Karamehmet, Ciner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Ciner, Feza Gazetecilik AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akbulut…







Haberin Devamı