Gazete Vatan Logo

Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanıyor?

2017 yılı Green Card başvurusu yapanlar sonucun ne olacağını merakla bekliyor. Peki Amerika'da yaşamak isteyenler için Green Card başvuru sonucu ne zaman açıklanacak? İşte Green Card ile ilgili tüm merak edilenler...

Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanıyor?

Yılda 1 kez düzenlenen Green Card çekilişinin sonucu merakla bekleniyor. 2016 yılının 7 Kasım'ına kadar (son başvuru tarihi) başvuru yapanları içeren Green Card başvurularının sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu.... İşte tüm detaylar...

2017 GREEN CARD BAŞVURU SONUÇLARININ AÇIKLANMA TARİHİ

Türkiye'den binlerce adayın hayalini süsleyen Amerika'da yaşama fırsatı için 2 Mayıs 2017 Salı günü yani bugün 19.00 civarında sonuçlar açıklanacak. Greeen Card sonuçları açıklandığında "dvlottery.state.gov" adresinden öğrenilebilecek.

GREEN CARD BAŞVURU SONUÇLARI NASIL KONTROL EDİLİR?

Green Card sonuçlarını kontrol edebilmek için öncelikle elinizde bir Confirmation belgesi bulunması gerekmektedir. Confirmation Belgenizin üstünde; Onay numaranız, Doğum Yılınız ve Adınız, Soyadınız yer almaktadır.

Green Card çekilişi sonuç kontrol sayfasına girdikten sonra, "Continue" tuşuna basmalısınız. Daha sonra sizden bir takım bilgiler istenen bir ekranla karşılaşacaksınız. Bu kısımda, En üstteki kutuya "Confirmation Numarası" Bir alttaki kutuya SADECE SOYADI, En altaki kutuya ise "Doğum yılınızı" yazmalısınız. Son kısımdaki doğrulama kodunu yazarak Submit tuşuna basmalısınız.

Haberin Devamı

Confirmation numarası 2018 ile başlayan 16 haneli bir numaradır. Bu numarayı büyük harflerle Confirmation number kısmına yazmalısınız.

İsim kısmına ise sadece soyadınızı büyük harflerle girmelisiniz. İngilizce karakter bulunmayacak şekilde isim yazılmalıdır.

Daha sonra en son kutudaki doğrulama kodunu boş alana yazdığınızda sonuç sayfası ile karşılaşacaksınız.