Gazete Vatan Logo

Göksel Gümüşdağ kimdir, aslen nereli? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Göksel Gümüşdağ’ın annesinin cenazesine katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Göksel Gümüşdağ'ın annesi Fethiye Gümüşdağ için düzenlenen cenaze törenine katıldı. Söz konusu cenaze törenin ardından Göksel Gümüşdağ hakkında yapılan aramalar arttı.  Peki, Göksel Gümüşdağ kimdir, nereli, kaç yaşındadır?

Göksel Gümüşdağ kimdir, aslen nereli? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Göksel Gümüşdağ’ın annesinin cenazesine katıldı!

Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağı'ın vefat eden annesi Fethiye Gümüşdağ son yolculuğuna uğurlandı. Merhumenin naaşı Fatih Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Etiler Ulus mezarlığına defnedildi.

Göksel Gümüşdağ kimdir?

10 Ekim 1972 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Göksel Gümüşdağ, Makedonya göçmeni olan bir aileye mensuptur. Anadolu Üniversitesi mezunu olan Göksel Gümüşdağ, Gümüşdağ Elektronik'in yönetim kurulu başkanıdır. Siyasete 2002 yılında Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği -Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak giren Göksel Gümüşdağ, Küçükçekmece ilçesi Belediye meclis üyeliği, grup başkanvekilliği görevinden sonra 2004'te İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyeliğine ve eğitim, gençlik spor ve kültür komisyonu başkanlığına, 2007, 2009 ve 2014 yıllarında ise İBB Meclis'i ikinci başkan vekilliğine seçildi.

2014'ten beri Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığını 2017 yılında Dursun Özbek'e devreden Gümüşdağ, şimdi İstanbul Başakşehir Spor kulübü başkanlığını yapmaktadır.

Haberin Devamı

İstanbul Bilgi Üniversitesi mütevelli heyeti üyesi olan Gümüşdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın yeğeni Müge Gülbaran ile evli ve 2 çocuk babası.