Gazete Vatan Logo

Gazeteden öğrendi!

Düğünün iptal olduğunu gazetede gördüğü haberden öğrendi

Cinsel içerikli mesajlar attığı gerekçesiyle hakkında suç duyurusunda bulunulan Süper Savcı Murat Gök, düğününün iptal olduğunu doğruladı

İzmir’de ’Süper Savcı’ olarak tanınan Cumhuriyet Savcısı Murat Gök, nişanlısından sonra kendisi de ayrıldıklarını doğrularken, “Böyle sonuçlanmasını ben de istemezdim” dedi. İzmir’de özel yetkili cumhuriyet savcılığından alınan ve Cumhuriyet Savcısı olarak Samsun’a atanan Murat Gök, 25 Eylül’de avukat Pınar Melli ile evliliğe hazırlanırken, ortaya cep telefonu mesajları çıktı. Daha önce bir rüşvet soruşturmasında gözaltına aldırdığı Avukat Tarcan Ülük’ün müvekkili Ü.E.İ.’nin Murat Gök’ün kendisine yolladığı cep telefonu mesajlarını eklediği dilekçesiyle, Karşıyaka Cumhuriyet Savcılığı’na, “Bir operasyonda tutuklattığı Babam’a yardım bahanesiyle benimle ilişki kurmak istedi” diyerek suç duyurusunda bulunması ortalığı karıştırdı.

Gök’ün nişanlısı Pınar Melli önceki gün “Her şey bitti ayrıldık” diye açıklama yaptı. Savcı Gök “Zor bir dönemden geçiyoruz. Sıkıntılarımız var ama henüz herşey bitmedi” derken dün ayrıldıklarını açıkladı. DHA muhabirinin telefonla ulaştığı Murat Gök, “Böyle sonuçlanmasını ben de istemezdim. Hepsi bana kurulan tuzağın sonucu. Damarlarına bastığım kişiler benden intikam alma peşinde. Davetiyelerin çoğunu dağıttık. Düğünün iptal olduğunu basın yoluyla duyuruyorum. Bundan sonra mesleğime en iyi şekilde devam edeceğim. Bu olaylar beni çok yıprattı. Kısa sürede Samsun’a gidip yeni görevime başlayacağım” dedi.

Haberin Devamı