Gazete Vatan Logo

Galatasaray Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Giresunspor muhtemel 11'leri!

Süper Lig heyecanı devam ediyor. Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray, Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray Giresunspor maçının hakemi Arda Kardeşler olacak. Futbolseverler, Galatasaray Giresunspor maçının saati ve kanalını merak ediyor. Peki, Galatasaray Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Giresunspor muhtemel 11'leri!

Galatasaray Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Giresunspor muhtemel 11'leri!

Süper Lig'te 20. hafta heyecanı devam ediyor. Galatasaray, Giresunspor ile kozlarını paylaşacak. Arda Kardeşler'in yöneteceği maç, Nef stadyumunda oynanacak. Maça dair detaylar futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Galatasaray Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Giresunspor muhtemel 11'leri!

GALATASARAY GİRESUNSPOR MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Galatasaray - Giresunspor maçı 8 Ocak Cumartesi günü (bugün) saat 19:00'da beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak. Galatasaray - Giresunspor maçını hakem Arda Kardeşler'in yönetecek. Kardeşler'in yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Mehmet Emin Tuğral yapacak. Dördüncü hakemlik görevini ise Kadir Sağlam üstlenecek.

GALATASARAY İLE GİRESUNSPOR 14. RANDEVUDA

Galatasaray ile Giresunspor, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 13 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 6 kez sahadan galip ayrılırken, 2 kez de yeşil-beyazlılar rakibini mağlup etti. 5 mücadele ise berabere sona erdi. Galatasaray'ın 20 golüne, Giresunspor 11 golle karşılık verdi. İki takım son olarak ligin ilk yarısında karşı karşıya geldi ve sarı-kırmızılılar mücadeleden 2-0'lık skorla galip ayrıldı.

Haberin Devamı

GALATASARAY'DA 11 EKSİK

Galatasaray, Giresunspor maçına 11 eksikle çıkacak. Koronavirüs testleri pozitif çıkan ve tedavi ile izolasyon süreçleri devam eden van Aanholt, Alpaslan, Fatih Öztürk ve Taylan, Karadeniz ekibine karşı sahaya çıkamayacak.

Sakatlıkları bulunan Muslera, Diagne ve Luyindama ile sarı kart cezalıları Marcao ve Kerem Aktürkoğlu kritik maçta forma giyemeyecek. Afrika Uluslar Kupası için Cezayir Milli Takımı kadrosunda bulunan Sofiane Feghouli ile Mısır Milli Takımı kampına katılan Mustafa Muhammed de süre alamayacak diğer isimler.