Gazete Vatan Logo

Galatasaray Fenerbahçe kadın futbol maçı bu akşam mı, ne zaman? Şiddete hayır kadın futbol maçı saati, yayınlanacağı kanal ve bilet fiyatları…

Galatasaray - Fenerbahçe kadın futbolu maçı ne zaman, saat kaçta? sorusunun yanıtı araştırılıyor. Kadına şiddete karşı toplumsal farkındalık yaratmak amacıyla oynanacak hazırlık maçıyla Galatasaray ve Fenerbahçe Kadın Futbol Takımları, tarihte ilk kez karşı karşıya gelecek. Nef Stadyumu'nda oynanacak. İşte, Galatasaray - Fenerbahçe kadın futbolu maçı saati, yayınlanacağı kanal… kanalda?

Galatasaray Fenerbahçe kadın futbol maçı bu akşam mı, ne zaman? Şiddete hayır kadın futbol maçı saati, yayınlanacağı kanal ve bilet fiyatları…

Galatasaray - Fenerbahçe kadın futbolu maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray ve Fenerbahçe Kadın Futbol Takımları, NEF stadyumunda tek galibinin 'Kadınlar ve Türk Sporu' olacağı bir maç yapacak.

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, BUGÜN MÜ?

Galatasaray Fenerbahçe kadın futbol maçı 7 Aralık Salı günü oynanacak.

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Galatasaray Fenerbahçe kadın futbol maçı saat 19.00’da beIN Sports'tan canlı yayınlanacak.

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI BİLETLERİ NE KADAR?

Fiyatı 5 ile 10 lira arasında değişen biletler satışa çıktı. İşte Galatasaray'ın açıklaması;

"Galatasaray ve Fenerbahçe Kadın Futbol Takımları, Coca-Cola Hazırlık Maçı'nda 7 Aralık Salı günü saat 19.00'da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Maçın biletleri 5 Aralık Pazar günü saat 17.00 itibarıyla passo.com.tr adresinden Fenerbahçe logolu passolig kartlar hariç, tüm takım logolu passolig kartlarına satışa sunuldu.

2021-2022 Futbol sezonu kombine sahiplerimiz maçı ücretsiz olarak izleyebileceklerdir.

Haberin Devamı

Kadına şiddette karşı ortak duyarlılık yaratmak amacıyla hazırlık maçında bir araya gelecek olan iki takımın müsabakasına tüm taraftarlarımızı bekliyoruz."