Gazete Vatan Logo

Fenerbahçe Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel 11’ler

Süper Lig heyecanı devam ediyor! Lig’in 24. haftasında Fenerbahçe, Başakşehir ile karşı karşıya geliyor. Ülker Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan maçta Fenerbahçe ve Başakşehir kozlarını paylaşacak. Futbolseverler, nefes kesecek mücadelenin saatini ve kanalını merak ediyor. Peki, Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta? Başakşehir Fenerbahçe maçı canlı yayını hangi kanalda? İşte Fenerbahçe Başakşehir muhtemel 11’leri…

Fenerbahçe Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel 11’ler

Süper Lig’te 24. hafta maçları devam ediyor. Ülker Stadı’nda karşı karşıya gelecek Fenerbahçe, Başakşehir ile kozlarını paylaşacak. Sarı lacivertli takım evinde zafer elde ederek üst sıralara ulaşmayı hedefliyor. 4 maçından mağlup ayrılan Başakşehir ise, gidişatı değiştirmek istiyor. Futbolseverler de mücadelenin saatini ve kanalını merak ediyor. Peki, Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta? Başakşehir Fenerbahçe maçı canlı yayını hangi kanalda? İşte Fenerbahçe Başakşehir muhtemel 11’leri…

FENERBAHÇE BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Ülker Stadyumu'nda oynanacak Fenerbahçe Başakşehir maçını Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Bu akşam saat 19.00'da başlayacak. Fenerbahçe Başakşehir maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

FENERBAHÇE - BAŞAKŞEHİR MUHTEMEL 11'LER:

Fenerbahçe: Berke, Ferdi, Tisserand, Kim, Szalai, Sosa, Crespo, Samuel, Zajc, İrfan Can, Berisha

Başakşehir: Muhammed, Caiçara, Duarte, Youssouf, Hasan Ali, Tolga, Aleksic, Berkay, Serdar, Chadli, Okaka

BAŞAKŞEHİR GALİBİYET SERİSİ BAŞLATMAK İSTİYOR!

Haberin Devamı

İsmail Kartal, dünkü son antrenmanın ardından öğrencilerine konuşma yaptı. İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyen başarılı çalıştırıcı, “Başakşehir karşısında galibiyetten başka bir şey düşünemeyiz. En büyük gücümüz, bizi yalnız bırakmayacaklarına inandığım taraftarımız olacak. Bundan sonra nasıl bir takım izleteceğimizi, Başakşehir maçıyla birlikte herkese gösterelim ve galibiyet serisi başlatalım” dedi.

FENERBAHÇE’DE 4 EKSİK VAR

Sarı-Lacivertliler, Başakşehir mücadelesine 4 önemli isimden yoksun çıkacak. Serdar Aziz, cezası nedeniyle bu akşamki maçta oynayamayacak. Sakatlıkları bulunan Filip Novak ve Luiz Gustavo ile henüz iyileşme sürecinde olan Mesut Özil, Başakşehir karşısında görev yapamayacak. Takımla çalışmalara başlayan Altay Bayındır’ın durumuna teknik heyet karar verecek. Ancak genç kalecinin riske edilmesi beklenmiyor.