Gazete Vatan Logo

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 159. bölüm fragmanı neden yok? EDHO yeni bölüm (159) bu hafta olmayacak mı, ne zaman olacak?...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 159. Bölüm fragmanı merakla bekleniyor. EDHO hayranları EDHO son fragman araştırması yapıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 158. Bölümde Boran'ın Demet’i kaçırması damga vurmuştu. Boran bu hareketiyle masanın güvenini yeniden sarsmıştı. Boran, kendi yöntemleriyle Bicolara bir bedel ödetmeye çalışırken dostlarını da etrafında istemez. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 159. bölüm fragmanı neden yok? EDHO 159.bölüm yeni fragman yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 159. bölüm fragmanı neden yok? EDHO yeni bölüm (159) bu hafta olmayacak mı, ne zaman olacak?...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 159. yeni bölüm fragmanı, dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünün ardından izleyicilerin gündemine yeniden girdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da heyecan gittikçe arttı. Boran için önemli bir karar verirken, Tekin'in ölümü herkeste başka bir şoka neden oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 159. yeni bölüm fragmanına dair detaylar….

EDHO 159. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

EDHO'nun yeni bölümü ZTK mücadelesi olan Fenerbahçe Trabzonspor maçı nedeniyle bu hafta ekranda olmayacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümünün 10 Mart 2020 Salı günü ekranda olması bekleniyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ (EDHO) 158. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Bicoların kurduğu oyuna karşılık olarak yaptığı planla, Demet'i rehin alarak onu kurtarmaya gelen herkesten intikamını almayı amaçlamaktadır; fakat işler planladığı gibi gitmez. Çakırbeyli hanesine yapılan beklenmeyen bir ziyaret olayların seyrini değiştirecektir. Nasıl yaşayacağından çok düşmanlarının nasıl öleceğini düşünen Boran, kendi yöntemleriyle Bicolara bir bedel ödetmeye çalışırken dostlarını da etrafında istemez. Ateşin üzerine üzerine giden Boran bu tavırlarıyla masanın tepkisini toplamaya devam edecektir. En başta, söz konusu ihanet olduğunda, oğlunun dahi gözünün yaşına bakmamış olan Haşmet'in kabullenemeyeceği bir durumdur bu. Masanın aleyhine hareket eden üyelerin akıbetini oylamaya açma yetkisi bulunan Hızır, oylanacak kişi bir dostu olmasına rağmen, masayı toplantıya çağıracaktır. İlyas, Behzat ve hatta Tipi, düşman sevindirmemek adına Boran'ın yaşaması için oy kullanacakken ölümü için kalkan bir el herkesi şaşırtacaktır. Hızır'ın masa toplantısından sonra ilk işi düşmanlarıyla savaşına devam etmek olacaktır. Tufan'la olan husumetinde araya giren Bicolarla birlikte onlarla iş yapan Altan ve Sınırsızları da yok etmeyi amaçlayan Hızır, yeni bir operasyon için kollarını sıvayacaktır.

Haberin Devamı