Gazete Vatan Logo

En güncel burç yorumları

Burç yorumları kişinin karakterini ve iki kişi arasındaki uyumu yorum vasıtasıyla açıklayan bir daldır. Astroloji ile alakalı olan burç yorumları hakkında gazete ve dergilerin yanı sıra internet ortamı üzerinden de öğrenebilirsiniz. Aşağıdaki yazımızda sizlere Burç yorumları ve burçlar hakkında daha detaylı bilgiler vereceğiz.

En güncel burç yorumları

Her insanın kendi doğasında bir özelliği ve karakteri vardır. Bu karakter ve özellikler burçlar ile alakalandırılarak burç yorumları ortaya çıkmaktadır. Bu burç yorumları için öncelikli olarak kişinin bir burcunun olması gerekmektedir. Bu burçlarda her ayın belli günleri arasına dağılmıştır. Kova, balık, koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak burcu olarak 12 tane burç vardır.

Burçların kendine has özellikleri vardır.Günlük, haftalık, aylık ve yıllık olarak yapılan burç yorumları çoğu kişi tarafından olumlu şekilde karşılanmaktadır. Burcunun özelliklerini taşıdığına inanan insan sayısı fazla oldukça burç yorumları hakkında bilgi sahibi olmak isteyen kişilerde bir hayli fazladır. Astroloji dalının ilgilendiği burç yorumları gök cisimlerinin hareket etmesi sonucunda ortaya çıkmaktadır. Burç yorumları hakkında bilgi alabileceğiniz bir çok kitap, dergi yazılmıştır. Ancak çağımızın modern iletişim aracı olan internet platformu üzerinden daha geniş kaynaklara ulaşabilirsiniz. İnternet ortamı üzerinden arayacak olduğunuz burç yorumunuz hakkında daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Çünkü internet ortamı üzerinde bir çok astrolog ve yazar bulunduğu için burç yorumuz hakkında farklı farklı bilgilere ulaşmanız mümkündür. Burç yorumlarınız hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız internet arama motorlarına taşıdıkları burç hakkında günlük, haftalık, aylık veya yıllık olarak burç yorumlarını farklı astrologlar üzerinden çeşitli bilgiler ile ulaşabilir. Aşağıda siz değerli okurlarımız için burçların aylara dağılımını takvim şeklinde hazırladık buradan burcunuzu öğrenerek burç yorumunuza internet üzerinden hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

22 Ocak -19 Şubat arasındaki aylar = Kova Burcu

20 Şubat – 20 Mart arasındaki aylar = Balık Burcu

21 Mart – 20 Nisan arasındaki aylar = Koç Burcu

21 Nisan – 21 Mayıs arasındaki aylar = Boğa Burcu

22 Mayıs – 22 Haziran arasındaki aylar = İkizler Burcu

23 Haziran – 22 Temmuz arasındaki aylar =Yengeç Burcu

Haberin Devamı

23 Temmuz – 22 Ağustos arasındaki aylar =Aslan Burcu

23 Ağustos – 22 Eylül arasındaki aylar = Başak Burcu

23 Eylül – 22 Ekim arasındaki aylar = Terazi Burcu

23 Ekim – 21 Kasım arasındaki aylar = Akrep Burcu

22 Kasım – 21 Aralık arasındaki aylar =Yay Burcu

22 Aralık – 21 Ocak arasındaki aylar = Oğlak Burcu

Yukarıda bulunan burçlar ikili ilişkileri etkilediği için çiftler kendileri arasında bulunan burç uyumlarına da dikkat etmektedir. Her burcun kendi arasında farklı kombinasyonlar ile burç uyumları vardır. Bu burç uyumlarınızı öğrenerek burç uyumunuzun burç yorumunu da internet ortamı üzerinden bulabilirsiniz.