Gazete Vatan Logo

EDHO 156. Bölüm bu akşam yayınlanacak mı? EDHO yeni bölüm ne zaman? İşte 156. Bölüm fragmanı…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni bölüm ne zaman? sorusu izleyiciler tarafından araştırılıyor. EDHO dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki EDHO 156. bölüm bu akşam yayınlanacak mı? EDHO yeni bölüm ne zaman? İşte 156. Bölüm fragmanı…

EDHO 156. Bölüm bu akşam yayınlanacak mı? EDHO yeni bölüm ne zaman? İşte 156. Bölüm fragmanı…

ATV ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam 156. bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı Hızır’ın Nasuh’la ilgili planının başarılı olacağını gösterdi. Öte yandan birçok konuda önlem alan Hızır, işlerin tam da planladığı gibi gitmemesi üzerine yeni adımlar atacak. Peki EDHO 156. Bölüm bu akşam yayınlanacak mı? EDHO yeni bölüm ne zaman? İşte 156. Bölüm fragmanı…

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 156. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Nasuh'u tuzağa düşürerek sorguya alan Hızır'ın planı, asıl patronun piyonlarını üzerine salmak yerine onu öldürmek için ortaya çıkmasıdır. Bunun mümkün olabilmesi adına yapılacak hamle ise Tufan'a silah üretmesi için aktarılacak olan paraya el koymak olacaktır. Paraların el değiştirmesinin yeteri kadar sorun çıkaracağı ortamda, gözü kara Bicoların harekete geçmesini sağlayacak herhangi bir kaybın yaşanmaması gerekmektedir; fakat işler planlandığı gibi gitmez. Hızır'ın, baskını gerçekleştirecek olan ekibi, bu konuda uyarmasına rağmen basılan mekândan paralarla birlikte önemli bir cenaze de çıkacaktır.

Haberin Devamı

Böylece girdiği savaşın düşman hattında bir cephe daha açılan Hızır'ın, ailesini korumak için büyük çaba sarf etmesi gerekecektir. Tüm bu yaşananlardan sonra hali hazırda oğlunun ölümünden Çakırbeylileri sorumlu tutan Bahar'ın, ailesinden birinin daha kaybıyla içinde büyüyen intikam ateşi, düşmanlarını yakmaya yetecek hale gelmiştir. Hem paralarını hem de bir aile ferdini kaybeden Bicoların hedefinde ise sadece Hızır olmayacaktır. Düşman bellediği Boran'ın usul usul kalbini fetheden Demet için de intikam almak için en doğru zamandır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 156. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nasuh'u tuzağa düşürerek sorguya alan Hızır'ın planı, asıl patronun piyonlarını üzerine salmak yerine onu öldürmek için ortaya çıkmasıdır. Bunun mümkün olabilmesi adına yapılacak hamle ise Tufan'a silah üretmesi için aktarılacak olan paraya el koymak olacaktır. Paraların el değiştirmesinin yeteri kadar sorun çıkaracağı ortamda, gözü kara Bicoların harekete geçmesini sağlayacak herhangi bir kaybın yaşanmaması gerekmektedir; fakat işler planlandığı gibi gitmez.

Haberin Devamı

Hızır'ın, baskını gerçekleştirecek olan ekibi, bu konuda uyarmasına rağmen basılan mekândan paralarla birlikte önemli bir cenaze de çıkacaktır. Böylece girdiği savaşın düşman hattında bir cephe daha açılan Hızır'ın, ailesini korumak için büyük çaba sarf etmesi gerekecektir. Tüm bu yaşananlardan sonra hali hazırda oğlunun ölümünden Çakırbeylileri sorumlu tutan Bahar'ın, ailesinden birinin daha kaybıyla içinde büyüyen intikam ateşi, düşmanlarını yakmaya yetecek hale gelmiştir. Hem paralarını hem de bir aile ferdini kaybeden Bicoların hedefinde ise sadece Hızır olmayacaktır. Düşman bellediği Boran'ın usul usul kalbini fetheden Demet için de intikam almak için en doğru zamandır.