Gazete Vatan Logo

Diriliş Ertuğrul 73. bölümünde Helena sürprizi!

Diriliş Ertuğrul 73. bölüm fragmanı yayınlandı. Reytingleri alt üst eden Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde Helena karakteriyle yeni bir oyuncu diziye dahil oldu. Peki bundan sonra Diriliş Ertuğrul'da olaylar nasıl gelişecek?

Diriliş Ertuğrul 73. bölümünde Helena sürprizi!

Diriliş Ertuğrul'un 73. bölümünde Helena'yı kimin yaraladığı ortaya çıkar. Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul Bey ve alpleri Helena'yı yaralanmaktan yakalanınca Bamsı'nın girişimiyle gerçekler ortaya çıkar. Peki Ertuğrul Bey içinde bulunduğu tehlikeli durumdan kurtulabilecek mi? Tüm gelişmeleriyle Diriliş Ertuğrul 18 Ocak Çarşamba akşamı TRT 1'de olacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 73. BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 73. BÖLÜM ÖZETİ

Ekranların fenomen dizileri arasında yer alan Diriliş Ertuğrul 73. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan Diriliş Ertuğrul'da Vasilyus Helena'yı kimin yaraladığını atılan okun şifresi ile çözecek. Helena'yı yaralayanının Petrus olduğunu öğrenen Vasilyus'un yeni hamlesi ne olacak? Kayı Boyu'nun beyi tekfura sözleriyle haddini bildirecek.

Tapınakçıların askerleri Ertuğrul Bey ve alplerini esir almak için Tekfur'un makamına girecekler. Ertuğrul Bey tam yakalanacakken Bamsı Helena'yı getirip bu işi Kayı Alpleri'nin yapmadığını anlatacak. Bamsı ekrana gelen son bölümde Helena'yı görür görmez ona tutulur. Ve artık Bamsı'da gönlüne göre birini bulmuş olacaktır.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SÜRPRİZ OYUNCU!
Üvey Baba dizisinin Lamia'sı ve Bana Baba Dedi dizisinde oynayan Burçin Abdullah, Helena karakteri ile Diriliş Ertuğrul dizisine katıldı.