Gazete Vatan Logo

Deli Divane 164. bölümünde Sadhana'ya kim kötü plan kuruyor?

Deli Divane'nin yeni bölümünde Vasundhara Ragini ve Sadhana'ya sarılarak çok şanslı olduğunu ve artık iki kızının bulunduğunu söylüyor. Deli Divane'de Alekh ile Sadhana eski mutlu günlerine dönüyor. Bilmedikleri bir durum ise arkasından birinin plan yapıyor olması, peki bu kişi kim Sadhana'ya zarar verebilecek mi? Tüm detaylar bugün Deli Divane'de olacak.

Deli Divane 164. bölümünde Sadhana'ya kim kötü plan kuruyor?

Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanan Deli Divane'de heyecan dolu olaylar bitmek bilmiyor. Deli Divane'de Sadhana'nın hayatını kurtaran Ragini ve aile fertleri her şeyin yoluna girdiğini düşünse de sinsi planlar yapan biri yine Sadhana'nın üzerinden harekete geçmeyi planlıyor. Peki bu kişinin kim olduğu ortaya çıkacak mı? Sadhana'ya bir zarar verebilecek mi? Tüm cevaplar bugün Deli Divane'de olacak.

DELİ DİVANE 164. BÖLÜM FRAGMANI

DELİ DİVANE 164. BÖLÜM ÖZETİ

RAGİNİ SADHANA’NIN HAYATINI KURTARIR

Kanal 7’nin severek izlenen Hint dizisi Deli Divane’de bugün Alekh, Sadhana’nın başından bir an olsun ayrılmıyor ve çift eski mutlu günlerine dönüyor. Ragini’nin öğrendikleri ise herkesi şaşırtıyor ve bu kez iyilik kazanıyor.

Vasundhara hastanede yatan Sadhana’nın iyileşmesi için elleri ile ona yemek yapıyor. İkili arasındaki buzların erimesi herkesi mutlu ediyor. Ragini, hastane koridorunda gizlice konuşan Avni ve Naveen’nin kötü planlarını öğreniyor. Sadhana’yı hastanede yemekten zehirleyip, suçu Vasundhara’nın üstüne atmayı planladıklarını öğrenir. Ragini buun üzerine ailesine artık kimsenin zarar vermesini istemediği için harekete geçer. Öğrendiklerini Vino ve yengesine anlatan Ragini hep beraber işbirliği yaparak Naveen ve Avni’nin bu zamana kadar yaptıklarını bir bir ortaya dökerler. Vasundhara’nın gönderdiği yemeğin içine zehir koyan Avni’ye, Ragini engel olur. Avni ve Naveen’in planları yerle bir olur. Peki Deli Divane'nin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Haberin Devamı