Gazete Vatan Logo

Deli Divane 163. bölümde Ragini gerçekleri açıklayacak mı?

Deli Divane bugün yine heyecanlı olaylarıyla ekrana gelecek. Deli Divane'nin yeni bölümünde Ragini Sadhana için kurulan tuzağı öğreniyor. Sadhana'yı kurtarmak isteyen Ragini gerçeklerini açıklayacağını söylüyor. Deli Divane bugün...

Deli Divane 163. bölümde Ragini gerçekleri açıklayacak mı?

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Deli Divane'de Vasundhara yaptığı kötülüklerden çok pişman olur. Sadhana ve çocuklarına kendini affettirmek için uğraşan Vasundhara bunu başarabilecek mi? Deli Divane'nin yeni bölümünde Ragini, Avni ve Naveen'in neler yaptıklarını öğrenir ve bunu herkese açıklamak için hazırdır. Deli Divane bugün Kanal 7'de yayınlanacak.

DELİ DİVANE 163. BÖLÜM FRAGMANI

DELİ DİVANE 163. BÖLÜM ÖZETİ

SADHANA İYİLEŞECEK Mİ?

Kanal 7’de yayınlanan günlük dizi Deli Divane’de bugün; Ragini’ni yaptığı planla aileyi birleştirmeyi başarır. Beklenmedik bir şekilde meydana gelen yangın Sadhana’yı ölümle burun buruna getirir. Tüm bu yaşananlar Vasundhara'nın yaptığı kötülükleri anlamasını ve pişman olmasını sağlar. Vasundhara çocuklarından özür dilemek için evlerine gittiğinde karşılaştığı yangınla şok olur.

Ranvir’in içerde olduğunu öğrenen Vasundhara kendini evin içine atar. Vasundhara ikinci bir şoku ise içerde Ranvir yerine Sadhana'yı görünce yaşar. Vasundhara'yı yangından kurtarabilmek için hiç düşünmeden kendini feda eden Sadhana, evden çıkamayınca sırtı ve bacakları yanar. Hastaneye kaldırılan Sadhana'nın arkasından Vasundhara çok üzülür. Bunca yaptığı kötülüğe rağmen kendisini kurtarmış olmasına inanamaz ve iyileşmesi için hergün dua eder.

Haberin Devamı

Avni ve Naveen ise ailenin tekrar bir araya gelmesini istemedikleri için yeni bir plan yapmaya başlar. Alekh’in aklını karıştırıp Vasundhara’yı yangından sorumlu tutarlar. Ragini yaptıkları bu planı tesadüfen öğrenir, peki gerçekleri herkese söyleyecek mi?