Gazete Vatan Logo

Değer Deniz'in katil zanlısı yakalandı

Değer Deniz’in katilini sattığı ‘cep telefonu’nun sinyali yakalattı...

İSTANBUL Beyoğlu’nda müzisyen Değer Deniz’i öldüren C.M.’yi polis, sattığı cep telefonunun sinyaliyle yakaladı. Eve camdan giren 17 yaşındaki C.M.’nin cep telefonunu ve klarnet takımını çaldığı sırada uyanan Değer Deniz’i boğduğu belirlendi.
Kameradan belirlendi
Olayın yaşandığı evin çevresindeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, C.M.’nin müzisyen Deniz’in evine camdan girdiğini tespit etti. C.M.’nin evden klarnet takımı ve cep telefonunu çaldığı sırada sese uyanan ve bağıran Değer Deniz’i boğarak öldürdüğü belirlendi. Polis akşam saatlerinde Beyoğlu’nda bir adrese baskın yaparak C.M’yi gözaltına aldı. Şüpheli C.M. önce Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi ardından yaşı küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü’ne gönderildi.
Bağırmasın diye öldürmüş
Sorgulanmak üzere gözaltına alınan C.M.’nin cinayeti şöyle işlediği öğrenildi; 17 yaşındaki C.M., genç kadının evinin bulunduğu birinci kattaki pencereden hırsızlık yapmak için içeri girdi. İçeride dolaşırken, çıkan sese müzisyen Değer Deniz uyandı. Ne olduğunu öğrenmek için koridora çıkan Deniz, hırsızla karşılaştı. Bunun üzerine bağırmak isteyen genç kadına saldıran genç hırsız, şarkıcıyı önce elleri ile boğmaya çalıştı. Bir süre boğuştuktan sonra da çantanın kordonu ile boğdu. Genç kadın cansız bedeni yere düştükten sonra hırsız C.M., klarnet takımı ve cep telefonunu alarak kaçtı.
Çaldıklarını satmış
Asayiş Şube’de sürdürülen soruşturmada katil zanlısının, Değer Deniz’in evinden çaldığı klarnet takımı ve cep telefonunu sattığı tespit edildi. Beyoğlu’nda bu tür ürünlerin satıldığı kişilere giden polis, klarnet ve cep telefonunu geri aldı. Olayla ilgili çok yönlü soruşturmaya devam ediliyor.

Haberin Devamı