Gazete Vatan Logo

Cumhurbaşkanı Denizli'ye ne zaman gelecek 2023? Cumhurbaşkanı Denizli mitingi saat kaçta, nerede?

Cumhurbaşkanı Denizli mitingi ne zaman, Cumhurbaşkanı Denizli'ye ne zaman gelecek? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli mitingine yurttaşlara seslenecek. Erdoğan, Honaz Tünelinin de aralarında bulunduğu toplu açılış töreni için Denizli’ye gelecek.

Cumhurbaşkanı Denizli'ye ne zaman gelecek 2023? Cumhurbaşkanı Denizli mitingi saat kaçta, nerede?

Denizli’ye gelişi daha önce 2 kez ertelenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Honaz Tünelinin de aralarında bulunduğu toplu açılışları gerçekleştireceği tarih netleşti. Peki, Cumhurbaşkanı Denizli'ye ne zaman gelecek 2023? Cumhurbaşkanı Denizli mitingi saat kaçta, nerede?

Cumhurbaşkanı Denizli'ye ne zaman gelecek 2023, Denizli mitingi saat kaçta?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumartesi günü bir dizi program ve toplu açılış töreni için Denizli’ye gelecek.

13:30

Denizli Çevre Yolu 2.Kısım ve Honaz Tüneli, TOKİ 1449 Konut 50 Dükkan, Denizli İçme Suyu Arıtma Tesisi ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni (29 Ekim Bulvarı)

17:30

AK Parti Denizli Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı (Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre Merkezi)

Cumhurbaşkanı Denizli mitingi nerede?

Erdoğan’ın katılacağı 29 Ekim Bulvarı Özay Gönlüm Meydanı’nda düzenlenecek toplu açılış töreni öncesi Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüslerinin ücretsiz olacağını duyurdu.