Gazete Vatan Logo

Çukur 89. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 88. Bölümde Çağatay'ın Çukur'a girdi (Çukur 3. Sezon 21. Bölüm izle)

Çukur dizisi dün akşam 88. Bölümü ile ekranlara geldi. Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden biri olan Çukur’un 88. Bölümünde Selim ve Cumali’yle bir araya gelen Yamaç, onlarla büyük bir yüzleşme yaşayacak. Koçovalı kardeşler bu sırada Çağatay’ın adamlarından da kurtulmaya çalışacak. Peki Çukur 89. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur 89. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 88. Bölümde Çağatay'ın Çukur'a girdi (Çukur 3. Sezon 21. Bölüm izle)

Show Tv ekranlarında dizi severlerle buluşan Çukur dün akşam akşam 89. bölümüyle ekranlara geldi. Çukur son bölümde; Emmi'nin yaşam mücadelesi verdiği haberi mahalleyi derinden etkilerken, Çağatay Çukur'a karşı hamlesini en beklenmedik zamanda yapacak. Çağatay'ın Çukur'a girmesiyle solukların tutulacağı bölümde Yamaç'ı büyük bir sürpriz bekleyecek. Peki Çukur 89. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ÇUKUR 89. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çukur dizisinin 89. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

ÇUKUR 88. SON BÖLÜM İZLE

ÇUKUR 88. BÖLÜM ÖZETİ

Çukur’un 88. Bölümünde; Selim ve Cumali'yle bir araya gelen Yamaç, onlarla büyük bir yüzleşme yaşayacak. Koçovalı kardeşler bu sırada Çağatay'ın adamlarından da kurtulmaya çalışacak. Emmi'nin yaşam mücadelesi verdiği haberi mahalleyi derinden etkilerken, Çağatay Çukur'a karşı hamlesini en beklenmedik zamanda yapacak. Çağatay'ın Çukur'a girmesiyle solukların tutulacağı bölümde Yamaç'ı büyük bir sürpriz bekleyecek.