Gazete Vatan Logo

Çukur 31. son bölümde neler yaşandı? Yeni fragman ise...

Çukur 31. son bölümüyle dün akşam yayınlandı ve izleyicileri yine ekrana kilitledi. Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'da neler yaşandı? Yamaç girdiği oyundan başarıyla çıkabildi mi? Çukur 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur 31. son bölümde neler yaşandı? Yeni fragman ise...

Çukur dün akşam yayınlanan son bölümüyle heyecan yarattı. Yamaç'ın ağladığı anlar duygusal dakikalar yaşatırken Selim'e ne olacağı merak konusu. Çukur 32. yeni bölümden ilk sahne de henüz yayınlanmadı.

ÇUKUR 31. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur’un 30. Bölümünde; Soğuk hava deposunda kapana kısılan Yamaç, Selim, Emmi ve Paşa yaşam savaşı verir. Tansiyonun yükseldiği bu anlarda yaşanan beklenmedik bir gelişme kurtulmalarını sağlar. Yaşadıkları tehlikeyi atlatan Yamaç’ın aklı Sena’da kalır. Emrah’ın tehdidi altında olan Ezgi’nin uyguladığı tedavi, Sena’yı gittikçe kötüleştirir. Bu sırada İdris ve Vartolu’nun kahvede rehin alınması gerilimi artırır. Vartolu’nun sürpriz hamlesi, ikili arasındaki buzların eridiğini düşündürürken hapishanede yaşanan beklenmedik gelişmeler ise asıl fırtınanın yeni kopacağının sinyallerini verir.