Gazete Vatan Logo

Cesur ve Güzel 9. bölümünde şoke eden kaza! Cesur ve Sühan'a ne olacak?

Cesur ve Güzel 9. bölümü heyecanlı olaylarıyla ekranlara gelecek. Cesur ve Güzel'in yeni bölümünde Tahsin Korludağ Cesur'u ortadan kaldırmak için arabasının frenlerini bozuyor fakat Sühan'ın da arabanın içinde olduğunu sonradan öğreniyor. Peki Cesur ve Güzel'de neler yaşanacak?

Cesur ve Güzel 9. bölümünde şoke eden kaza! Cesur ve Sühan'a ne olacak?

Cesur ve Güzel dizisinin bu akşam yayınlanacak olan 9. bölümü için 4 ayrı fragman yayınlandı. Cesur ve Güzel'in yeni bölümü nefesler tutularak izlenecek heyecanlı olaylar yaşatıyor. Cesur Sühan'a olan aşkını itiraf ediyor, Sühan kimin yanında olacak? Tahsin Korludağ Cesur'u hapse attırsa da Cesur nefretini ona haykırıyor ve vazgeçmeyeceğini söylüyor. Takla atan arabanın içinden Cesur ve Sühan sağ kurtulabilecek mi?

Başrollerini Tuğba Üstündağ ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi başarılı isimlerin paylaştığı Cesur ve Güzel yeni bölümüyle bu akşam Star TV ekranlarında olacak.

CESUR VE GÜZEL 9. BÖLÜM FRAGMANI


CESUR VE GÜZEL 9. BÖLÜM 2. FRAGMANI


CESUR VE GÜZEL 9. BÖLÜM 3. FRAGMANI


CESUR VE GÜZEL 9. BÖLÜM 4. FRAGMANI

CESUR VE GÜZEL 9. BÖLÜM ÖZETİ

Cesur, büyük bir kumpasın içinde kalıyor!

Cesur Sühan’a aşık olduğunu itiraf ediyor, Sühan'ın kalbindeki buzlar da bu vesileyle erimeye başlıyor. Cesur’un savaşına Tahsin Korludağ da karşılık veriyor ve Cesur'u hapse attırıyor. İkisinin bu yüzleşmesine ve birbirlerine nefret kusmasına Sühan da şahit olunca durumun ne kadar acı olduğunu anlıyor. Cesur’un gerçek kimliğini öğrenmek Korhan’ın geçmişe gömdüğü anıların tekrar gün yüzüne çıkmasına neden olur. Dengesi alt üst olan Korhan, Hülya için çok kolay bir hedef haline gelir.

Haberin Devamı

Cesur, sürpriz bir durumla karşılaşır ve babasının öldüğü geceyle ilgili çok önemli bir ipucu bulur. Kafası bunlarla dolu olan Cesur Korludağ'ın kendisine kurduğu tuzağı fark etmez. Cesur, Sühan’ı bir günlüğüne Korludağ’dan uzaklaştırmak ister. Sadece 24 saat her şeyi, kim olduklarını unutmak beraberlikleri için önemli bir adım olacaktır. Sühan'ın bu teklifi kabul etmesi Cesur'a kurulan tuzağa birlikte düşmelerine yol açar.