Gazete Vatan Logo

Cesur ve Güzel 8. bölümünde Cesur ölecek mi?

Cesur ve Güzel'in son bölümü dün akşam yayınlandı. Cesur'un vurulmasıyla biten Cesur ve Güzel'in yeni bölüm tanıtımı merak edilir oldu. Cesur ve Güzel'in yeni bölümünde Cesur yaşama tutunabilecek mi? Sühan perişan durumda kendine aşkını itiraf ediyor...

Cesur ve Güzel 8. bölümünde Cesur ölecek mi?

Fenomen dizi Cesur ve Güzel'de Cesur'un vurulması izleyiciyi ekran başına topladı. Cesur'un annesi Korludağ evine gelerek duvarda asılı tablonun kayınpederine ait olduğunu söylemesi ile Tahsin Korludağ şaşırır. Cesur ve Güzel'de gerçeklerin ortaya çıkması olayların seyrini nasıl değişecek? Cesur ölümden kurtulabilecek mi? Hepsi Perşembe akşamı Star'da olacak.

Ay Yapım imzalı Cesur ve Güzel dizisinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün gibi başarılı isimler yer alıyor. Cesur ve Güzel 8. bölümüyle Perşembe saat 20:00'de Star TV ekranlarında yayınlanacak.

CESUR VE GÜZEL 8. BÖLÜM FRAGMANI

CESUR VE GÜZEL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cesur ve Güzel'in son bölümünde Babasının sürpriz evliliğinden kötü etkilenen Sühan’ı, Cesur teselli eder. Bu durum Bülent’i çileden çıkarır, Cesur’a karşı giderek daha çok hırslanmaktadır.

Cesur, Sühan’ı Nişantaşı'ndaki eve götürür. Birlikte vakit geçirirler, Cesur bu evde babasıyla ilgili yeni bir ipucuna ulaşır ve bunu araştırmaya başlar.

Öte yandan Korludağ çiftliğine yerleşen Adalet'in gelişi zoraki kutlanırken, Cahide, Hülya'nın ortadan kaybolduğunu geç fark eder. Cahide bebeğini kaybedeceği korkusuyla büyük paniğe kapılır. Bülent’le birlikte bu durumun peşine düşerler.

Haberin Devamı

Sühan ve Cesur’un herkesten uzakta yaşadıkları gün unutulmaz olur. Cesur için güzel bir sürpriz planlayan Sühan, bunun için harekete geçtiğinde Cesurla ilgili çok önemli bir şey öğrenir.

Aynı dakikalarda Cesur’a da Sühan’la ilgili bir tuzak kurulmuştur. Sühan söz konusu olduğu için, Cesur tuzağa doğru hiç bir şey düşünmeden, gözü kapalı ilerler... Peki Cesur ve Güzel'in yeni bölümünde neler olacak?