Gazete Vatan Logo

Cesur ve Güzel 6. bölümünde Tahsin Korludağ'ın büyük planı ne?

Cesur ve Güzel'in 6. bölümü Tahsin Korludağ ve Cesur arasındaki savaşla devam ediyor. Cesur ve Güzel'de Sühan ve Cesur gitgide birbirine yaklaşıyor ve ilk danslarını ediyorlar. Sühan babasının mı yoksa aşık olduğu adamın mı yanında olacak? Tüm cevaplar bu akşam Cesur ve Güzel'de...

Cesur ve Güzel 6. bölümünde Tahsin Korludağ'ın büyük planı ne?

Cesur ve Güzel'in 6. bölümü için 2 ayrı fragman yayınlandı. Cesur ve Güzel'in yeni bölümünde Tahsin Korludağ'ın planı herkesi şaşırtır. Cesur'un annesi Fügen Tahsin'e herkesin içinde katil diye bağırır, etraftakiler şaşkına döner. Cesur bir yandan intikamını almaya çalışırken bir yandan da Sühan'a olan aşkının içerisinde sıkışıp kalır, peki neler yaşanacak? Hepsi Cesur ve Güzel'in bu akşamki yeni bölümünde izlenecek.

Ay Yapım imzalı Cesur ve Güzel dizisinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün yer alıyor. Cesur ve Güzel Perşembe akşamları saat 20:00'de Star'da.

CESUR VE GÜZEL 6. BÖLÜM FRAGMANI


CESUR VE GÜZEL 6. BÖLÜM 2. FRAGMANI

CESUR VE GÜZEL 6. BÖLÜM ÖZETİ
Cesur’un annesinin Tahsin Korludağ’ın yüzüne “Katil” diye bağırması herkeste şok etkisi yaratır. Bu lafın etkisi Mihriban’ı da harekete geçirecektir.
Cesur, annesinin yıllar boyu kapanmayan yaralarını sarmaya çabalarken, aklındaki şüpheler yeniden ortaya çıkan Sühan, Cesur’un geçmişinden bir sayfa daha aralar. Birbirlerine giderek daha fazla yakınlaşırlar.
Hayatının iplerini kendi eline almaya karar veren Korhan’ın davranışları babasını şaşırtırken, Cahide’yi de zor duruma sokar.
Cesur’un planı Tahsin’i köşeye sıkıştırır ve tırnaklarını çıkarmasına neden olur. Babasının farklı bir yüzüyle tanışan Sühan bir seçim yapmak zorunda kalır.
Oyunda kartlar yeniden dağıtılırken masanın kaybedeni olacağını anlayan Tahsin Korludağ’ın son hamlesi herkes için büyük bir darbe olur.

Haberin Devamı

CESUR VE GÜZEL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cesur ve Güzel'in son bölümünde Cesur’dan duyduğu gerçekler Sühan’ın tüm dengesini alt üst eder. Babasıyla olan hatıraları yeni bir anlam kazanmıştır. Sühan’ın aklındaki şüpheleri hisseden Korhan, eskiden olduğu gibi bugün de kız kardeşini korumaya kararlıdır.

Öte yandan Cesur, babasının ölümünü araştırırken, geçmişteki bazı olaylara ışık tutar, ancak gördüklerinden çok daha büyük sırların varlığından henüz habersizdir.

Sühan sormaktan korktuğu soruların cevabının Cesur'da olduğundan artık emindir. Cesur'la gireceği savaştan her anlamda yenilgiye uğrayacağının farkındadır.

Haberin Devamı

Sühan, Korhan ve Cahide’yle birlikte hafta sonunu İstanbul’da geçirmeye karar verir. Cesur’un sürpriz katılımıyla, bu hafta sonu unutulmaz olur. “Zamanla” bu buluşma daha da önem kazanacaktır. Cesur ve Güzel'in yeni bölümünde neler yaşanacak?