Gazete Vatan Logo

Cesur ve Güzel 30. bölüm fragmanı yayınlandı

Cesur ve Güzel dizisinin yeni bölümünde Cesur, Sühan’ın düğünde fenalaşmasına neden olan ve Rıza’ya suç ortaklığı yapan kişiyi bulabilecek mi? Cesur ve Güzel'de Cesur bunun da suçlusunun Tahsin Korludağ olduğunu mu düşünüyor? Cesur ve Güzel dizisinin finaline son 3 bölüm kala neler yaşanacak?

Cesur ve Güzel 30. bölüm fragmanı yayınlandı

Cesur ve Güzel dizisinin bir önceki bölümünde Sühan ile Cesur’un düğününde çok acı bir olay yaşanmıştı. Bu yüzden Sühan da Cesur da düşmanlarının, onların peşini öyle kolay kolay bırakmayacaklarını anlıyor. Cesur yeni bölümde Sühan’ı ve bebeğini koruyamadığı için kendisini suçluyor. Ancak Cesur’un şimdilik ilk hedefi Rıza’ya suç ortaklığı yapan kişiyi bulmak.

CESUR VE GÜZEL BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yeni bölümde anlaşılıyor ki açık bir şekilde birisi Sühan’ı zehirlemeye çalışmış. Bu saatten sonra artık herkes birbirine şüphe ile yaklaşıyor. Bu yüzden Cesur da Tahsin Korludağ ile yüzleşmeye karar veriyor. Ancak ortalığın karışmasına neden olacak çok önemli haber de Cahide’den geliyor. Cahide’nin verdiği bilgi yüzünden, tekrar büyük soru işaretleri ortaya çıkıyor.

Cesur bundan sonra asla Sühan’ı yalnız bırakmayacağını herkese bir defa daha gösteriyor. Sühan ile Cesur yeniden birbirlerine aşk ile bakarlarken aslında tehlike onları hiç de ummadıkları yerden vurmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

CESUR VE GÜZEL DİZİSİNİN 29. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Cesur ve Güzel dizisinin son yayınlanan bölümünde Rıza tutuklandıktan sonra Sühan ve Cesur nihayet rahat bir nefes almışlardı. Bu sayede iki aşık geleceğe yeniden umut ile bakabiliyorlardı. Ancak Cesur yine de Rıza’nın kolay kolay pes etmeyeceği biliyordu. Zaten Rıza da tutuklandıktan sonra tehditlerine devam etmişti. Fakat yine de Cesur, Sühan’ın üzülmemesi için bunu ona hissettirmemeye çalışıyordu. İkili nihayetinde hayallerindeki düğünün hazırlıklarına başlamışlardı ve şu an tek ilgilendikleri şey bu olmalıydı.

Hülya ise bebeğinin kaçırılmış olduğunu öğrendiğinde adeta çılgına dönmüştü ve yeniden bebeğini bulmak için her şeyi yapmaya hazırdı. Cahide ise Hülya’nın yapabileceklerinden bir hayli korktuğu için çözüm olarak Tahsin Korludağ’a biraz daha yanaşmayı bulmuştu. Cahide, Tahsin Korludağ’ın gözüne girebilmek için elinden gelen her şeyi yapıyor olsa da aslında önünde çok büyük bir engel olarak tekrar Korhan duruyordu.

Sühan ile Cesur, mutlu bir yuva kurmak adına evliliğe doğru yürürlerken aldıkları karar Korludağ tarafında bir hayli geniş yankı bulmuştu. Sühan ile Cesur’un evlenecekleri haberine herkes farklı şekilde yaklaşmıştı. Rıza da bu süreçte gün yüzüne çıkan geçmiş kırgınlıkları, korkuları ve endişeleri dikkatli bir şekilde izliyordu. Tüm bunlara oynayacak olan Rıza, en doğru zamanda eline geçen fırsat sayesinde harekete geçmişti. Bu yüzden Cesur ve Sühan’ın düğünü henüz nikah kıyılamadan çok acı bir şekilde sekteye uğramıştı.

Haberin Devamı