Gazete Vatan Logo

Cesur ve Güzel 3. bölüm fragmanında ilginç takip!

Cesur ve Güzel dizisinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Cesur ve Güzel'in yeni bölümünde Sühan Cesur'u takip ediyor. Cesur'u çocuklu bir kadınla gören Sühan gitmeye çalışırken bundan sonra nasıl davranacak? Cesur ve Güzel Perşembe akşamları Star'da!

Cesur ve Güzel 3. bölüm fragmanında ilginç takip!

Cesur ve Güzel, dün akşam son bölümüyle ekranlara geldi. Heyecanlı olaylarıyla ilgi toplamayı başaran Cesur ve Güzel dizisinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Cesur ve Güzel'in 3. fragmanında yaşananlar haberimizde...

Ay Yapım imzalı, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı Cesur ve Güzel'in ilk bölümü izleyiciden tam not aldı. Dizide Cesur (Kıvanç Tatlıtuğ) ve Sühan'ın (Tuba Büyüküstün) büyüleyici uyumu ekran başındaki izleyenleri adeta mest etti. Güçlü Oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle çok konuşulan yapımın görkemli mekanları da büyük beğeni topladı.

CESUR VE GÜZEL 3. BÖLÜM FRAGMANI

Cesur ve Güzel zirveye yerleşti

Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı Cesur ve Güzel, dün akşam ekrana gelen 2. bölümüyle zirveye yerleşti.

Star TV’nin yeni sezon için en idddialı yapımlarından olan Cesur ve Güzel, 2. bölümüyle zirveye yerleşti.
Başrollerini Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ'un paylaştığı yapım, totalde 1. sıraya yerleşirken AB ve ABC1'de 2. sırada yer aldı.
İlk bölümde olduğu gibi dizi bu haftada sosyal medyanın gündemine oturdu. Dizi, #CesurVeGüzel etiketiyle Trend Topic oldu.
Yönetmenliğini Ali Bilgin'in yaptığı, senaryosunu Ece Yörenç'in kaleme aldığı Ay Yapım imzalı Cesur ve Güzel, her Perşembe saat: 20.00'de Star TV'de!

Haberin Devamı