Gazete Vatan Logo

Cesur ve Güzel 23. yeni bölümünde Cesur vuruluyor!

Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Cesur ve Güzel 23. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Cinayetten tutuklanan Cesur hapisten kaçmayı başarsa da yakalanıp vuruluyor. Peki merakla takip edilen Cesur ve Güzel dizisinde neler yaşanacak? Tüm heyecanlı gelişmeleriyle Cesur ve Güzel bu akşam Star'da...

Cesur ve Güzel 23. yeni bölümünde Cesur vuruluyor!

Cesur ve Güzel dizisinin 23. bölümü için 2 ayrı fragman yayınlandı. Cesur ve Güzel'in yeni bölümünde annesinin katili ölü bulunduğu için şüpheler Cesur’un üstünde toplanıyor. Sühan da sevdiği adamın bu cinayeti işlemediğine inanıyor ve yanında oluyor. Tahsin Korludağ ise bu fırsatı lehine çevirmeye çalışıyor. Cesur ve Güzel bu akşam izleyicileriyle buluşacak.

CESUR VE GÜZEL BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM DİZİLERİN FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Kendisine yapılan ihanet sonucunda ellerini kana bulayan Tahsin, kendi yaşamını da Rıza’nın eline bırakmış oluyor. Fakat Rıza, hedefine ulaşmak amacı ile önüne çıkan herkesi öldürebileceğini ispat etmiş durumda. Üstelik Rıza’nın çok ama çok acımasız olan bir planı daha bulunuyor.

Korludağ çiftliğinde Cesur’un adının karıştığı bu cinayet haberi büyük bir yankı uyandırıyor. Cahide de Hülya’dan kurtulmak için artık elinden geleni yapıyor. Hatta Hülya’dan kurtulmak için ucunda kendisinin de başının derde gireceği bir hamleye atılmaya karar veriyor.

Haberin Devamı

Cesur ise yakalanmamak için polisin elinden kaçıyor. Cesur’un bu hareketi ile olaylar iyice içinden çıkılması güç bir hale geliyor. Artık sıra Sühan’a geçiyor. Sühan acaba aşkı ile adalet arasında nasıl bir seçenek yapacak? Cesur ve Güzel dizisinin yeni bölümünde Cesur’a Sühan’dan hiç de beklemediği bir sürpriz geliyor. Acaba bu sürpriz ne olacak?

Cesur ve Güzel dizisi yeni bölümü olan 23. Bölümü ile 20 Nisan Perşembe akşamı Star TV ekranlarında takipçileri ile buluşuyor.

Cesur ve Güzel Dizisinin 22. Bölümünde Neler Olmuştu?

Cesur ve Güzel dizisinin son bölümünde Sühan’ın Cesur’a bebeğini aldırdığını söylemesi Cesur’u büyük bir hayal kırıklığı ve kırgınlık içine sokmuştu. Ancak Sühan, bebeği için aşkından bile vazgeçebilecek bir durumdaydı. Fakat bu hamlesi ile Sühan, Cesur’un yaşadığını hayal kırıklığını bedelini çekmek durumunda kalmıştı.

Tahsin Korludağ’ın cinayet ile ilgili davasında da ikinci duruşma bir hayli hareketli geçmişti. Meydana çıkan yeni bir takım deliller yüzünden artık Cesur ile Sühan beraber hareket etmek durumunda kalmıştı.

Haberin Devamı

Cahide ise bir yandan evliliğini geri kazanmak adına uğraşıyordu. Fakat bu çabalarını sürdürürken bir haber almış ve iyice sarsılmıştı. Artık herkes Korludağ çiftliğinde ayakta kalmanın çok daha zor olacağını anlamıştı.

Her ne kadar bir arada olduklarında canları çok fazla yansa da Sühan ile Cesur, bu cinayeti aydınlatabilmek adına artık birlikte hareket ediyorlardı. Aradıkları da çok büyük bir ipucuydu. Cesur annesinin ölümü ile alakalı çok ama çok büyük bir gizemi çözmeye bir hayli yaklaşmıştı. Ancak gittiği bu yolun ucunda onu bir sürpriz bekliyordu.