Gazete Vatan Logo

Bana Sevmeyi Anlat 22. bölümüyle ekranlara veda ediyor!

Bana Sevmeyi Anlat bu akşam 22. bölümüyle yayınlanarak ekranlara veda edecek. Peki Bana Sevmeyi Anlat nasıl bir final yapacak? Mutlu mu yoksa mutsuz sonla mı bitecek? Haşmet ile nikah masasına oturan Leyla evlenecek mi? Alper cezaevinden kurtulabilecek mi? Tüm gelişmeler bu akşam Bana Sevmeyi Anlat'ta olacak.

Bana Sevmeyi Anlat 22. bölümüyle ekranlara veda ediyor!

Ay Yapım imzalı, Fox TV'nin sevilen dizisi Bana Sevmeyi Anlat reyting düşüklüğü nedeniyle final kararı aldı. Bu akşam yayınlanacak olan Bana Sevmeyi Anlat izleyicileriyle son kez buluşacak. Sevdiklerini üzen dizinin nasıl bir final yapacağı merak konusu oldu. Bana Sevmeyi Anlat 22. bölümü için 2 ayrı fragman yayınlandı, dizide kazanan kim olacak?

BANA SEVMEYİ ANLAT 22. BÖLÜM FRAGMANI

BANA SEVMEYİ ANLAT 22. BÖLÜM 2.FRAGMANI

BANA SEVMEYİ ANLAT 22. BÖLÜM ÖZETİ

Bana Sevmeyi Anlat bu akşamki final bölümünde Alper tutuklu olarak yargılanır ve cezaevine gönderilir. Leyla’ya öfkeli olan Alper, kolay yolu seçerek kendisinden vazgeçmesini kabul edemez. Canan, Ayla’yı susturmak için her istediğini yapmaya hazırdır. Leyla şu an gerçekleri kaldıracak güçte değildir. Engin, Haşmet’in arkasından iş çevirmenin bedelini ödeyecektir. Haşmet ya Ezgi ya Alper diyerek kendisine teslim olmasını sağlar.

Leyla ise Ezgi'nin ve diğer sevdiklerinin hayatta kalabilmesi için Haşmet ile nikah masasına oturmayı kabul eder. Peki evlenecekler mi? Bana Sevmeyi Anlat'ta final nasıl olacak?

Haberin Devamı