Gazete Vatan Logo

Bana Sevmeyi Anlat 16. bölümünde Leyla ile Alper aşkı sınanıyor mu?

Bana Sevmeyi Anlat 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Bana Sevmeyi Anlat'ın yeni bölümünde Leyla ile Alper aşkı zor bir sınavdan geçiyor. Hapisten kurtulan Haşmet'in planları ne? Bana Sevmeyi Anlat bu akşam Fox TV'de olacak.

Bana Sevmeyi Anlat 16. bölümünde Leyla ile Alper aşkı sınanıyor mu?

Bana Sevmeyi Anlat'ın yeni bölümünde Berna gerçekleri öğrendi mi? Leyla ile neler konuşacak. Bana Sevmeyi Anlat'ta Engin neden Alper'in düşüncelerine karşı çıkmaya başlar. Heyecanlı olaylarıyla Bana Sevmeyi Anlat bu akşam Fox TV'de izleyicileriyle buluşacak.

BANA SEVMEYİ ANLAT 16. BÖLÜM FRAGMANI


BANA SEVMEYİ ANLAT 16. BÖLÜM 2. FRAGMANI



BANA SEVMEYİ ANLAT 16. BÖLÜM ÖZETİ

Bana Sevmeyi Anlat'ın yeni bölümünde Alper ve Engin yüzleşmesinde Alper beklemediği bir tepkiyle karşılaşır. Bu durum Ezgi ve Leyla arasında gerilime neden olur. Onur’un Çiçek’i almasıyla deliye dönen Berna taktik değiştirir, hem Onur’la hem de Leyla ile ilgili yeni planları vardır. Eylül, Burak’a haksızlık ettiğini düşünürken, Burak Simge’nin tuzağına düşer. Haşmet ise kilit isme ulaşmıştır, Alperler için tehlike çanları çalmaktadır. Bana Sevmeyi Anlat yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20:00'de FOX'ta!

BANA SEVMEYİ ANLAT SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bana Sevmeyi Anlat'ın son bölümünde Leyla ile Alper Haşmet gözaltına alındığı için mutludur. Fakat gözden kaçırdıkları şey Haşmet’in yaş tahtaya basmayacağıdır. Ezgi ise Engin’i uyarmak için harekete geçer ancak geç kalmıştır… Alper ve Leyla aşklarının önlerindeki engeli aşmaya çabaladıkça daha da köşeye sıkışmaktadır. Canan yaptığı araştırmada Leyla’nın kızı olduğunu öğrenir. Bundan sonraki hamlesi için cesarete ihtiyacı vardır. Berna, Onur’dan kurtulmak istese de Onur’un saplantılı aşkı başına bela olacaktır. Bana Sevmeyi Anlat yeni bölümüyle Pazartesi akşamları 20.00'de FOX'ta!

Haberin Devamı