Gazete Vatan Logo

Babam ve Ailesi 4. bölüm fragmanı yayınlandı! Suzan ile Kemal boşanıyor mu?

Yeni dizilerden biri olan Babam ve Ailesi'nin 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Babam ve Ailesi dizisinde heyecanlı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kemal Suzan'dan boşanmak istiyor peki sonuç ne olacak? Cevabı Babam ve Ailesi'nin 4. bölüm fragmanında...

Babam ve Ailesi 4. bölüm fragmanı yayınlandı! Suzan ile Kemal boşanıyor mu?

Kanal D'nin yeni dizilerinden biri olan Babam ve Ailesi izleyicilerine heyecanlı dakikalar yaşatmaya devam ediyor. Babam ve Ailesi'nin 4. bölüm fragmanında Kemal Suzan'a kimseyi Nilgün kadar sevemeyeceğini söylüyor. Kemal'in boşanmak istediği Suzan'ın tepkisi ne olacak, boşanma gerçekleşecek mi hepsinin cevabı bu akşam 20:00 Kanal D'de Babam ve Ailesi dizisinde olacak.

Gold Production'ın yapımcılığını üstlendiği dizinin başrol oyunculuğunu Bülent İnal, Ayça Bingöl, Ceyda Düvenci, Sercan Badur ve Erdem Akakçe paylaşıyor. Babam ve Aiilesi her Pazartesi saat 20:00'de Kanal D'de yayınlanıyor.

Babam ve Ailesi 4. Bölüm Özeti

Suzan’dan boşanan Kemal, Nilgün’e evlenme teklif ediyor! Babam ve Ailesi 4. Bölüm 10 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Suzan, evden ayrılır ve çocuklarıyla birlikte geçici olarak kayınvalidesi Macide’nin evine taşınır. Kadir, ilişkiyi bitirenin babası değil, annesi olduğunu öğrendikten sonra derin bir hayal kırıklığı ile evi terk eder. Kemal, Suzan’ın öne sürdüğü ağır şartların hepsini kabul ederek ondan boşanır.

Haberin Devamı

Kadir, Hasret’in çabalarıyla annesini affeder ve eve döner. Annesinin gözü önünde Kemal’i arayıp anlaşmadan vazgeçtiğini, istemediği takdirde annesiyle evlenmek zorunda olmadığını söyler ona. Hasret’in fidye için kaçırılması bütün dengeleri alt üst eder. Nilgün, kızını kurtarılmasının ardından Kemal’in yaptığı evlilik teklifini kabul edecek midir?

BABAM VE AİLESİ SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Babam ve Ailesi 3. Bölüm'de; Kadir’in annesine, Mert’in babasına sunduğu şartlar Kemal ve Nilgün’ün bir araya gelmesini imkansız hale getirir!

Babası ile ilgili gerçekleri hastaneden çıktıktan sonra öğrenen Mert, ailesine haber vermeden Adana’ya gider. Niyeti Kadir’le konuşup, onu ailesiyle yaptığı anlaşmadan vazgeçirmektir. Kadir’le görüşmesi Mert’in beklediği gibi gitmez. Kavga edip karakola düşerler. Kadir, Kemal’in Adana’ya gelip onları karakoldan çıkarmasının ardından dayısı Fadıl’dan Nilgün’ün ameliyattan önce kendisine yalan söylediğini, hiçbir zaman Kemal’le evlenmeye niyeti olmadığını öğrenir. Ortaya çıkan sırların ardından Kadir’in annesine, Mert’in babasına sunduğu şartlar Kemal ve Nilgün’ün bir araya gelmesini imkansız hale getirir.

Haberin Devamı