Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 9 Ağustos Çarşamba

ATV 9 Ağustos Çarşamba günü yayın akışı Kertenkele dizisinin tekrar bölümüyle başlıyor. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde ise Kanatsız Kuşlar ve Seviyor Sevmiyor dizisinin tekrar bölümleri yayınlanıyor. Akşam kuşağına saatleri gelmeden önce de Kırgın Çiçekler dizisi yayınlanıyor. Akşam kuşağı atv Ana Haber ile başlıyor. Ardından Indiana Jones: Son Macera yabancı sinema film ATV ekranlarına geliyor. Hemen ardından ATV ekranlarının eğlence programlarından 3 Kuşak 1 Cevap ATV ekranlarında olacak. Gece kuşağında ise tekrar bölümlerini bulabilirsiniz. ATV 9 Ağustos Çarşamba günü yayın akışıyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ATV yayın akışında bugün neler var? - 9 Ağustos Çarşamba

07.00’da Kertenkele dizisinin 47. Bölüm tekrarıyla yayın akışı başlıyor. Komik sahneleriyle izleyicileri kahkahaya boğan yerli dizi Kertenle’nin tekrar bölümünü mutlaka izlemelisiniz. Kertenkele’nin hemen ardından ATV ekranlarının sevilen dizilerinden Kanatsız Kuşlar 8. Bölüm tekrarıyla ekranda olacak. Dört tane çocuğuyla çaresiz bir şekilde hayata tutunmaya çalışan genç bir annenin yaşadıkları dizide konu alınıyor. Kanatsız Kuşlar biter bitmez atv Gün Ortası haber programı yayına giriyor. Atv Gün Ortası programında sıcak gelişmeleri ve son dakika haberlerini öğrenebilirsiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.55’te Seviyor Sevmiyor romantik komedi dizisi ekrana geliyor. Çocukluk aşklarını konu alan dizinin bu bölümünde beklenmedik olaylar gelişiyor. Ardından Kırın Çiçekler yerli dram dizisi 82. Bölüm tekrarıyla ATV ekranlarında yerini alıyor. Kader, Banu’dan intikam almaya çalışmaktadır. Banu Kader’in yapacaklarından tamamen habersizdir. Kırgın Çiçekler bittikten sonra da atv Ana Haber bülteni akşam kuşağının açılışını yapıyor. Objektif haber anlayışıyla olup biten tüm olayları aktaran atv Ana Haber bülteni 19.00’da ATV ekranlarında!

Haberin Devamı

20.00’da izleyicilerin heyecanla beklediği Indiana Jones: Son Macera yabancı filmi ATV ekranlarına geliyor. Indiana Jones bu bölümde babasının kayıp olduğunu öğrenmektedir ve onu bulmak için İtalya’ya gider. Her saniyesinde aksiyon eksik olmayan yabancı sinema film serilerinden Indiana Jones’ın bu filmini mutlaka izlemelisiniz.

22.20’de 3 Kuşak 1 Cevap programı ekran başındaki tüm izleyicileri eğlendirmek için yayınlanıyor. İki farklı ailenin yarıştığı programda takımda herkese farklı kuşaklardan sorular soruluyor. Yarışma boyunca para toplayan takımlardan kazanan takım topladığı parayı ödül olarak kazanıp yarışmadan ayrılıyor. 3 Kuşak 1 Cevap'tan sonra ekrana S.H.I.E.L.D Ajanları geliyor. Aksiyon dizisi olan S.H.I.E.L.D Ajanları’nın 35. Bölümü yayında olacak. 35. Bölüm bittikten hemen sonra S.H.I.E.L.D Ajanları 36. Bölümüyle ATV yayın akışı devam edecek.

Haberin Devamı

Yayın akışının gece kuşağına gelindiğinde ise Kanatsız Kuşlar yerli dram dizisi ve Indiana Jones: Son Macera yabancı aksiyon sinema filminin tekrarları yayınlanacaktır.