Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 19 Aralık Salı

19 Aralık Salı günü ATV yayın akışı sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” ile ekranlardaki yerini alıyor. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler, ayrıntılı ve çarpıcı konu başlıklarıyla ekranlarınızda olacak. Sabahın erken saatlerinde gündemden haberdar olmak ve merak ettiklerinize cevap bulmak istiyorsanız mutlaka haber bültenini takipte kalmalısınız. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı sevilen dizinin nefes kesen yeni bölümü yayına geçecek. Her karesi aksiyon ve macera dolu olan fenomen diziyi sakın ama sakın kaçırmayın! Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için de haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 19 Aralık Salı

Sabahın ilk saatleri “Kahvaltı Haberleri” ile güne dolu dolu bir başlangıç yapabileceksiniz. Haber bülteninin hemen ardından 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı güncel yaşam programı ekranlara merhaba diyecek. Yaşamın acıklı hikayelerini ele alan programda yine heyecanlı ve hüzün dolu anlar yaşayabilirsiniz. Kayıp dosyalarından faili meçhul cinayetlere kadar daha pek çok yürek burkan yaşam öyküsü gerçeklerle yüzleştirilecek…

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “ATV Gün Ortası” ile gündeme dair sıcak gelişmelerden anlık olarak haberdar olabileceksiniz. Haber dünyasının merkezine oturan gelişmeleri tüm detaylarıyla öğrenebileceksiniz. 13:55’de “Kanatsız Kuşlar” adlı dram ağırlıklı dizinin tekrar bölümü yayına geçiyor. Sevilen dizinin yeni bölümlerini izleyemiyorsanız tekrarları için hafta içi her gün aynı saatte ATV ekranlarınızda hazır olun.

16:00’da “Esra Erol’la” adlı yaşamsal kesitleri tartışan sürükleyici program yayına giriyor. Cinayet olaylarından kayıplara kadar daha pek çok konu ayrıntılarıyla ekranlarınızda. Her kesiti heyecanlı geçen programı izlerken duygu dolu anlar karşısında bazen duygularınıza hakim olamayabilirsiniz.

Haberin Devamı

19:00’da “ATV Ana Haber” bülteni ile akşam haberleri yayın akışına geçiyor. Dünyadaki ve Türkiye’deki gelişmeleri ele alan bültende gündeme dair tüm sıcak gelişmeler ele alınacak. Siyaset, spor, ekonomi, sağlık, yaşam ve hava durumu gibi zengin bir içeriğine sahip olan objektif ve güncel bir haber bülteni seyredebileceksiniz.

20:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dizinin yeni bölümü ile akşam kuşağı başlayacak. Ortalığı tozu dumana bulayan Hızır Çakırbeyli, beklemediği anda büyük bir darbe alacaktır… Nefes kesen kesitler karşısında adeta hayrete düşecek ve akşamın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. 23:30’da “Bahtiyar Ölmez” adlı sevilen komedi dizisinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Saatler 03:00’da “Benim Annem Bir Melek”, 03:30’da ise “Kırgın Çiçekler” adlı sevilen iki dizi tekrar bölümleriyle bir kez daha ekranlarınıza çıkacak.

Haberin Devamı