Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 15 Mayıs Salı

15 Mayıs Salı gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 06:45’de “Beni Bırakma” adlı dizinin heyecan dolu tekrar bölümü ile başlıyor. ATV ekranlarının sevilen dizisi ile sabahınızı çok daha güzel ve renkli hale getirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı keyif dolu dizinin yeni bölümü ekranlarınızı renklendiriyor. Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi ile eğlence dolu anlara tanıklık edebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 15 Mayıs Salı

Sabah saatlerinde ilk olarak 06:45’de başlayan “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacaksınız. Ardından 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni yayına geçecek. Sabah bülteninden sağlık, yaşam, ekonomi, politika, emlak, siyaset ve hava durumu gibi tüm konu alanlarına özgü gelişmeleri takip edebilirsiniz. 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı sabah programı yayına geçecek. Ekranların sevilen programından gündeme özgü tüm gelişmeleri inceleyebilirsiniz. Kayıp dosyalarından cinayet olaylarına kadar tüm merak edilenler sizlerle olacak.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı öğle bülteni ile yayın devam edecek. Gün ortasına dahil olan bültenden sağlık, siyaset, emlak, yaşam ve hava durumu gibi tüm konu alanları hakkında bilgiler edinebileceksiniz. 14:00’de “Beni Bırakma” adlı dizinin yepyeni bölümü sevenleri ile buluşuyor. Hafta içi gün ortasında dizi seyretmeye vaktiniz varsa bu mükemmel yapımı sakın kaçırmayın.

16:20’de “Esra Erol’da” adlı güncel yaşam programı sizlerle olacak. Programda yıllar öncesine ait olan kayıplardan cinayet olaylarına kadar pek çok gelişmeye tanık olabileceksiniz. 19:00’da “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni yayında yerini alıyor. Bültenden sağlık, yaşam, ekonomi, hava durumu, spor ve siyaset gibi daha pek çok konu alanı hakkında detaylı gelişmeler görebileceksiniz. 20:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dizinin yepyeni bölümü karşınıza çıkıyor. ATV ekranlarının dinamik dizisinde yine yaşanmış kadar gerçek olan pek çok olay örgüsünü görebileceksiniz.

Haberin Devamı

23:45’de “Kim Milyoner Olmak İster” adlı yarışma programı sizlerle oluyor. Programı izlerken hem keyif dolu anlara tanık edebilir hem de kendinizle yarışma imkanı bulabilirsiniz. 01:00’da “Nİhat Hatipoğlu ile Sahur” adlı dini program yayın akışına geçecek. 04:00’da ise fenomen dizi “Aşk ve Mavi” tekrar bölümü ile sevenlerinin karşısında yerini alacak.