Gazete Vatan Logo

ATA - AÖF sınav soru ve cevapları yayınlandı mı?

ATA - AÖF sınav soru ve cevapları yayınlandı mı? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde çok fazla araştırılıyor. 12-13 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen ATA - AÖF sınav sonuçlarının da ne zaman belli olacağı merak konusu oldu. İşte ATA - AÖF sınavı ile ilgili tüm bilgiler...

ATA - AÖF sınav soru ve cevapları yayınlandı mı?

ATA - AÖF sınavı geçtiğimiz hafta sonu düzenlendi ve binlerce aday sınavda ter döktü. Hemen sonrasında gözler ATA - AÖF sınav soru ve cevaplarının hangi tarihte yayınlanacağına çevrildi. İşte ayrıntılar...

ATA AÖF SINAV SORULARI VE CEVAPLARI

12-13 Mayıs 2018 tarihlerinde, Atatürk Üniversitesi tarafından düzenlenen ATA AÖF final sınavları soruları merakla bekleniyor. ATA AÖF sınav soruları ve cevaplarının sınavların bitiminden birkaç gün içerisinde yayınlanması bekleniyor.

2018 ATA AÖF SINAV SONUÇ SORGULAMA

Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri ATA AÖF sınav sonuçlarını ATA AÖF OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) girişi yaparak öğrenebilirler.

Bunun için öncelikle Öğrenci Bilgi Sistemi'nin https://obs.atauni.edu.tr/ internet adresine girilmesi gerekmektedir. Ardından Öğrencinin T.C. Kimlik No ve Parola bilgilerini girdikten sonra ata aof obs sistemine giriş yapılabilmektedir.