Gazete Vatan Logo

Astsubaylar Günü mesajı ve kutlama sözleri! Anlamlı, en güzel, kısa ve uzun 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü mesajları…

Dünya Astsubaylar Günü ile ilgili mesajlar sorgulanıyor. Astsubayların ve emekli astsubayların gününü kutlamak isteyenler 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü mesajları ve sözleri için arama motorlarına yöneldiler. 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü; dünyada ve Türkiye'de çalışan ve emekli olan astsubayların kutladığı bir gündür. Biz de günün anlam ve önemine uygun olarak “Astsubaylar Günü mesajı ve kutlama sözleri” derledik.

Astsubaylar Günü mesajı ve kutlama sözleri! Anlamlı, en güzel, kısa ve uzun 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü mesajları…

Dünya Astsubaylar Günü ilk olarak 17 Ekim 2012 tarihinde TEMAD’ın kuruluş gününde kutlanmaya başlandı. Büyükelçi ve Askeri ataşeler ve siyasi liderlerin katılımlarıyla Dünya Astsubaylar Günü gerçekleştiriliyor. İşte anlamlı, en güzel, kısa ve uzun 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü mesajları

Dünya Astsubaylar Günü mesajları ve kutlama sözleri!

Ülkemizin her köşesinde gece gündüz demeden görev yapan Astsubaylarımızın 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü kutlu olsun.

Türkiye sınırları içinde ve dışında görev yapan özellikle bölücü terör örgütleri ile mücadele eden meslektaşlarıma başarılar, ebediyete intikal etmiş şehitlerimizi rahmet ve şükranla anarak gazilerimize uzun ömürler dilerim.

Tüm Astsubaylarımızın Astsubaylar günü kutlu olsun.

Astsubayların bu özel günü dolayısı ile Türkiye sınırları içinde ve dışında görev yapan özellikle bölücü terör örgütleri ile mücadele eden Astsubaylara başarılar, ebediyete intikal etmiş şehitlerimizi rahmet ve şükranla anarak gazilerimize uzun ömürler dilerim.

Dünya Astsubaylar Günü'nü kutluyoruz. Emeklisi ve görevde olanları dahil Astsubaylarımıza sağlık ve başarılar diliyoruz.

Haberin Devamı

Şehitlerimiz, gazilerimiz, toplumda kanaat önderi konumunda olan üyelerimiz ve Türkiye'nin değerlerini yükselten her bir meslektaşımızla birlikte Türkiye'yiz. Dünya Astsubaylar Günü kutlu olsun.

Dünya Astsubaylar Günü'nü kutlar; sağlıklı, huzurlu ve barışın üstün geldiği bir yaşam dilerim.

Dünya Astsubaylar Günü ne zaman, nasıl kutlanmaya başlandı?

Derneğin Genel Başkan Yardımcısı Binici, 13 Mart 2012 yılında düzenlenen toplantıda 17 Ekim tarihlerinin Dünya Astsubaylar Günü olarak kutlanması için sunduğu teklif kabul edilmişti. Bunun üzerine ülkemizde her yıl 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü olarak kutlanıyor.

Dünya Astsubaylar Günü, Türk Silahlı Kuvvetleri’nde (TSK) astsubay olarak görev yaptıktan sonra emekli olan Yüksel Binici’nin girişimleri sonucunda her yıl 17 Ekim’de kutlanmaya başlandı.

Türk Silahlı Kuvvetlerinde astsubay olarak görev yaptıktan sonra emekli olan Yüksel Binici’nin başlatmış olduğu çalışmalar sonucu Dünya Astsubaylar Günü olarak kabul görmüştür.

Haberin Devamı