Gazete Vatan Logo

Anneler Günü ne zaman? En güzel 2018 Anneler Günü sözleri...

Anneler Günü ne zaman? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Her yıl Mayıs ayında kutlanan Anneler Günü 2018'de hangi tarihe denk geliyor? İşte merak edilen ve gündemde sıkça araştırılan en güzel 2018 Anneler Günü sözleri...

Anneler Günü ne zaman? En güzel 2018 Anneler Günü sözleri...

2018 yıı Anneler Günü için az bir zaman kala merak edilen sorular gündeme geldi. En değerli varlığımız olan annelerimiz için en özel Anneler Günü mesajlarını haberimizde bulabilirsiniz. Anneler Günü bu yıl 13 Mayıs Pazar günü kutlanacak.

EN ANLAMLI ANNELER GÜNÜ MESAJLARI

-Biricik annem.. Anneler günün kutlu olsun. Her zaman senin küçük bebeğinim..

-Anneler çiçek gibidir, onları hep mis kokulu yerlerde görebilirsin, senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Anneler günün kutlu olsun canım anam.

-Senin kucağın, senin merhametin beni yaşama bağlıyor sevgili anneciğim. Anneler günün kutlu olsun.

-Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Anneler günün kutlu olsun benim melek annem.

-Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış. Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor. Anneler günü kutlu olsun.

-Anne senin yüreğin taş olsa dayanır mı, kuş olsa, çiçek olsa, gündüz olsa, kırılmaz mı? Acıdan bir sap menekşenin boynu bu kez dağlar doğursun beni anne. Sen de ılık bir yağmur ol durmadan yağ kanayan yerlerime. Anneler günün kutlu olsun canım annem.

Haberin Devamı

- Benim için herşeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri biçilemeyen dünyanın en güzel annesine.. Anneler günün kutlu olsun Anneciğim.