Gazete Vatan Logo

Ak Parti kaç yılında iktidar oldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan 2002 Türkiye genel seçimlerinin yıl dönümünü kutladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda partililere seslendi. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti’nin iktidara gelişinin yıl dönümü olduğunu hatırlattı. Peki, Ak Parti kaç yılında iktidar oldu? Ak Parti kaç yıldır iktidarda? İşte detaylar…

Ak Parti kaç yılında iktidar oldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan 2002 Türkiye genel seçimlerinin yıl dönümünü kutladı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) AK Parti Grup Toplantısı’na katılarak bir konuşma yaptı.

2002 TÜRKİYE GENEL SEÇİMLERİNİN YIL DÖNÜMÜ

Konuşmasında iktidara gelişlerinin müjdecisi 3 Kasım 2002 seçimlerinin 20. yıl dönümü olduğunu hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Aziz milletimizin takdir ve teveccühüyle 3 Kasım 2002 tarihinde başlayan hizmet yolculuğumuzda, 20 yıllık kesintisiz iktidarla bir rekora daha imza atmış oluyoruz. Rabbimize, bizlere her karışı mübarek şehit kanlarıyla sulanmış bu vatana hizmet etme, milletimize hizmetkâr olma şerefi verdiği için hamdediyoruz. Girdiğimiz 15 seçimin tamamında, demokrasi ve kalkınma yolculuğumuzun her adımında bizlerden desteğini, hayır duasını esirgemeyen necip milletimize, tüm fertleriyle ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.