Gazete Vatan Logo

30 Ağustos resmi tatil mi? 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajları

30 Ağustos resmi tatil mi? Sorusunun merak edilen yanıtını haberimizde derledik. Peki 30 Ağustos Zafer Bayramı 2018 yılında hangi güne denk geliyor. İşte en güzel ve anlamlı 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajları...

30 Ağustos resmi tatil mi? 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajları

Milyonlarca kişi, özellikle çalışanlar 30 Ağustos resmi tatil mi? Sorusunun yanıtını gündemde sıkça araştırıyor. Diğer yandan 31 Ağustos gününün de tatil olup olmayacağı merak ediliyor. İşte tüm detaylar...

30 AĞUSTOS RESMİ TATİL Mİ? 31 AĞUSTOS TATİL Mİ EDİLECEK?

30 Ağustos, Zafer Bayramı olması sebebiyle resmi tatil olarak kabul edilmektedir. Bu sene Perşembe gününe denk gelen 30 Ağustos'ta kamu kurum ve kuruluşları, tüm devlet dairleri ve bankalar resmi tatil kapsamında çalışmayacak.

31 Ağustos'un Cuma günü olması ise dört günlük tatil planı yapmak isteyenler için büyük fırsat. 31 Ağustos resmi tatil kapsamına girmiyor. Cuma günü yıllık izin kullanmak isteyen vatandaşlar 30 Ağustos ile birlikte hafta sonu tatilini birleştirerek 4 günlük tatil yapma fırsatını elde edebilecekler.

EN GÜZEL VE ANLAMLI 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJLARI

-Herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanın bağımsızlığı için savaşıp can veren bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad mekanları cennet olsun.
-30 Ağustos, dünya tarihine damga vuran Milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biridir. Bu zafer birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimiz sürece olmaz denilenleri başardığımızın bir göstergesidir.
-Ay yıldızlı bayrağımızı özgürce dalgalandıran, bu bayrağın altında özgürce yaşamamıza olanak sağlayan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizden Allah razı olsun, mekanları cennet, ruhları şâd olsun.
-Esareti kabul etmeyen ve kanının son damlasına kadar savaşarak bu zaferi bize armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi minnetle anıyorum. Zafer Bayramı'nız kutlu olsun...
-30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, bu topraklarda ay yıldızlı bayrağımız altında özgürce yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan başta cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman gazilerimizi ve şehitlerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyorum.
-Bu zafer, Türk milletini yok etmeye çalışan işgal güçlerinin haksızlıklarına, yoksulluğa ve tüm olumsuzluklara karşı aziz milletimizin Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde tüm dünyaya Türk milleti bağımsızdır ve bağımsız kalacaktır, ay yıldızlı bayrağımız milletimiz var oldukça gökyüzünde dalgalanacaktır diye haykırdığı, aziz milletimizin şanlı zaferidir.

Haberin Devamı