Gazete Vatan Logo

Resimli 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajları! Atatürk sözlü, uzun-kısa, anlamlı, en güzel öğretmenler günü mesajları ve sözleri

Resimli 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajları günün anlam ve önemine özel paylaşım yapmak yakınlarının öğretmenler gününü kutlamak isteyenler tarafından sorgulanıyor. Sevgiliye, arkadaşa, anneye, babaya uzun, en güzel duygusal resimli 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama mesajları göndermek isteyenler için biz de mesaj ve sosyal medya iletisi olarak paylaşım yapacaklara 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajları derledik…

Resimli 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajları! Atatürk sözlü, uzun-kısa, anlamlı, en güzel öğretmenler günü mesajları ve sözleri

Öğretmenler Günü mesajları ve sözleri güne özel olarak sorgulanıyor. Çevresinde öğretmen olan ve onların bu özel gününü kutlamak isteyenler resimli, duygulu kısa ve uzun seçenekli Öğretmenler Günü mesajlarını arama motorları aracılığıyla araştırıyor. İşte 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajları ve sözleri…

24 Kasım Öğretmenler Günü mesajları ve sözleri!

“Öğretmen doğan güneş gibidir, etrafını aydınlatmayı ve karanlıklara meydan okumayı amaç bilir. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.”

Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakarlığı gösteren sizlere çok borçluyuz. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

Bizlere göstermiş olduğunuz sonsuz sabır, inanç ve hoşgörü için teşekkür ederiz. Gösterdiğiniz o inanç, bugünkü başarılarımızda bizler için en büyük motivasyon kaynağı olmuştur. 24 Kasım Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

“O dopdolu sevginiz her şeye değer öğretmenim, şefkatli bakışlarınız içimi ısıtır öğretmenim. Sabrınız her defasında beni de güçlendirir öğretmenim… Öğretmenler Gününüzü kutlarım.”

Haberin Devamı

Bizimle hayatı paylaşan; bize hayatı öğreten, birey olma çabasında yol gösteren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.

“Siz bir ışık, biz de o ışığa muhtaç, onunla aydınlanmaya hevesli öğrencileriz. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.”

“Benim sevgi elçisi, doğru bekçisi, bilgi avcısı güzel öğretmenim. Bana kattığınız her şey için minnettarım. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.”

 Atatürk'ün öğretmenlerle ilgili sözleri

"Mustafa Kemal Atatürk’ün en önem verdiği konulardan biri de eğitimdi. Ulu Önder, her fırsatta eğitime verdiği önemi dile getirir, özellikle Öğretmenler Birliği kongrelerinde bunu vurgulardı."

"En önemli ve feyizli görevlerimiz, milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır. Bir milletin gerçek kurtuluşu ancak bu suretle olur."



"Eğitimdir ki bir milleti ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır ya da milleti esaret ve sefalete terk eder."

"Yeni kuşak, en büyük cumhuriyetçilik dersini bugünkü öğretmenler topluluğundan ve onların yetiştirecekleri öğretmenlerden alacaktır."

Haberin Devamı



"Öğretmenler! Cumhuriyet; fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister. Yeni nesli bu nitelik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir."

"Cumhuriyet; sizden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister."