Gazete Vatan Logo

21 Mayıs Çerkes sürgünü mesajları ve Çerkes soykırımı ile ilgili sözler! 158. yılında ölenleri anmak için resimli, anlamlı, duygusal Çerkes sürgünü sözleri ve mesajları!

21 Mayıs 1864 Çerkes Sürgünü ile ilgili sözler ve 21 Mayıs Çerkes sürgünü mesajları aramaları Çerkes Sürgününün 158. yılında o kara günlerde ölenleri anmak isteyenler tarafından sorgulanıyor. Rusya’nın Kuzey Kafkasya’yı ele geçirmek istemesi üzerine 1556’dan itibaren Kafkas-Rus Çarlığı Savaşı başladı ve 308 yıl sürdü. 21 Mayıs 1864’te kanlı Kafkas-Rus Savaşı'nın son durağı Soçi’de Ruslar törenlerle galibiyet ilan etse de Çerkesler için karanlık bir sayfası açıldı. Biz de ölenlere rahmet okutmak ve onları anmak için 21 Mayıs Çerkes sürgünü mesajları ve Çerkes soykırımı ile ilgili sözler! 158. yılında ölenleri anmak için resimli, anlamlı, duygusal Çerkes sürgünü sözleri ve mesajları!

21 Mayıs Çerkes sürgünü mesajları ve Çerkes soykırımı ile ilgili sözler! 158. yılında ölenleri anmak için resimli, anlamlı, duygusal Çerkes sürgünü sözleri ve mesajları!

Çarlık Rusyası’nın, 158 yıl önce Kafkaslardan Çerkes halkını sürgün etmesinin acısı, hüznü hafızalardaki yerini koruyor. Günün anlam ve önemine istinaden resimli, anlamlı, duygusal Çerkes sürgünü sözleri ve mesajları derledik. İşte Çerkes sürgünü sözleri ve Çerkes sürgünü mesajları

21 MAYIS ÇERKES SÜRGÜNÜ MESAJLARI VE ÇERKES SOYKIRIMI İLE İLGİLİ SÖZLER!

Anavatanlarından sürgün edilişlerinin 158. yılında, yaşanan büyük acıları yüreğimde hissediyor, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet niyaz ediyorum.

21 Mayıs 1864 Çerkes Soykırımı ve Sürgünü'nde canlarını feda edenleri rahmetle anıyor bu zulme sessiz kalan herkesi lanetliyorum.

Çerkes kardeşlerimizin 158 yıldır dinmeyen acısını paylaşıyor, hayatını kaybeden tüm kardeşlerimizi rahmetle yad ediyorum.

Büyük trajedilerin artık bir daha yaşanmaması dileklerimle Çerkes ve Kafkas kökenli kardeşlerimizin acısını yürekten paylaşıyorum.

İnsanlık tarihinin kara lekesi, Çerkes Soykırımı ve Sürgünü'nde kaybettiklerimizi saygıyla anıyorum.

Yurtlarından sürgün edilerek, hayatlarını kaybeden Çerkes kardeşlerimizi Rahmet’le anıyor, acılarını derin bir üzüntüyle paylaşıyoruz.

Haberin Devamı

"Ne kadar çok öldük, yaşamak için” 21 Mayıs 1864 Çerkes Sürgünü ve Soykırım’da hayatını kaybedenleri rahmetle anıyorum.

Çerkes Soykırımı ve Sürgünü’nü lanetliyor, Çerkes kardeşlerimizin acısını yürekten paylaşıyorum.

Çerkes Sürgünü ve Soykırımı’nın 158. Yıldönümünde dünyanın en büyük trajedilerinden birini yaşayan Çerkes halkının acılarını paylaşıyor; sürgünde hayatını kaybedenleri rahmetle anıyoruz

Amaçları bir zafer kazanmak değildi. Amaçları onurlu bir şekilde ölmekti... 158. Yıldönümünde ölenleri rahmetle anıyorum.