Gazete Vatan Logo

20 Mayıs bankalar açık mı 2020? Bankalar kaça kadar açık? Akbank, Vakıfbank, İş bankası, Denizbank Ziraat bankası kaçta açılıyor? Bankalar çalışma saati…

4 günlük sokağa çıkma yasağının sona ermesiyle vatandaşlar bankaların çalışma saatlerini Araştırmaya, Bankaların Açık Olup Olmadığını Sorgulamaya Başladı. Sokağa Çıkma Yasağı Ve 19 Mayıs milli bayram nedeniyle Pazartesi ve Salı bankalar kapalı olunca, 19 Mayıs’ın ertesi günü bankaların çalışma saatleri merak edildi. Peki, 20 Mayıs bankalar açık mı 2020? Bankalar kaça kadar açık? Akbank, Vakıfbank, İş bankası, Denizbank Ziraat bankası kaçta açılıyor? Bankalar çalışma saati

20 Mayıs bankalar açık mı 2020? Bankalar kaça kadar açık? Akbank, Vakıfbank, İş bankası, Denizbank Ziraat bankası kaçta açılıyor? Bankalar çalışma saati…

20 Mayıs bankalar açık mı 2020? Bankalar kaça kadar açık? Akbank, Vakıfbank, İş bankası, Denizbank Ziraat bankası kaçta açılıyor? soruları 4 günlük sokağa çıkma yasağının ardından merak edilen soruların başına geçti. Milli ve dini bayramlar resmi tatilde olan bankalar sokağa çıkma yasaklarında da kapalı olan işletmelerden biri. 19 Mayıs ve sokağa çıkma yasağı geride kalınca vatandaşlar da arama motorlarına yöneldi, bankaların çalışma saatlerini sorgulamaya başladı.

20 MAYIS BANKALAR AÇIK MI 2020?

Evet, bugün bankalar müşterilerine hizmet veriyor.

BANKALAR KAÇA KADAR AÇIK? (BANKALARIN ÇALIŞMA SAATLERİ)

Ziraat Bankası Çalışma Saatleri

Ziraat Bankası, şubelerden 09.00-17.00 saatleri arasında müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. ATM, internet, mobil bankacılık kanalları ve müşteri iletişim merkezleri üzerinden EFT ve havale işlemlerini belirli süreliğine ücretsiz hale getiren banka, günlük minimum para çekme limitini de 5 bin liraya çıkardı.

Diğer bankaların çalışma saatleri için lütfen sonraki sayfaya geçiniz.

Haberin Devamı

Garanti Bankası Çalışma Saatleri

Garanti Bankası 6 Mayıs itibari ile çalışma saatlerinin 09:00-12.30 ve 13.30-17.00 olduğunu açıkladı.

Türkiye İş Bankası Çalışma Saatleri

İş Bankası şubeleri 11 Mayıs Pazartesi gününden itibaren normal çalışma saatleri olan 09:00 – 12:30 / 13:30 – 17:00 saatleri arasında hizmet vermeye başladı. Bankanın alışveriş merkezi, havalimanı ve kurum içi şubeleri de aynı tarih itibarıyla hizmete açılacak.

Bununla birlikte, kısıtlamaların devam ettiği görece daha riskli illerde gerekli hallerde, toplum sağlığını korumaya yönelik farklı tedbirler alınabilecektir.

Akbank Çalışma Saatleri

Akbank çalışma saatleri 6 Mayıs itibari ile normale döndü. Banka 09.00 ve 17.00 saat aralığında hizmet verecek.

Halkbank Çalışma Saatleri

Halkbank, şubelerden 09.00-17.00 saatleri arasında müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

Vakıfbank Çalışma Saatleri

Banka şubeleri 09.00-17.00 saatlerinde, Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan tedbirlere uygun olarak çalışmaya devam ediyor.

Haberin Devamı