Gazete Vatan Logo

13 Ocak 2020 Pazartesi Van'da okullar tatil m? Van Valiliği tatil açıklaması yaptı mı?

13 Ocak Van’da okullar tatil mi? Van'da bugün okullar tatil mi? Van’da etkisini gösteren soğuk hava ve kar okulların tatil olup olmamasının sorulmasına neden oldu. Peki Van Valiliği tatil açıklaması yaptı mı? İşte, 13 Ocak 2020 Perşembe Van ile ilgili kar tatili haberleri...

13 Ocak 2020 Pazartesi Van'da okullar tatil m? Van Valiliği tatil açıklaması yaptı mı?

13 Ocak Van’da okullar tatil mi? Van Valiliği bugün okulları tatil etti mi? Sorusuna yanıt aranıyor. Yoğun kar yağışı nedeniyle yaşanan güçlükler Van’da öğrencilerin ve velilerin tatil haberi için araştırma yapmasına neden oldu. Peki Van Valiliği açıklama yaptı mı? İşte 13 Ocak 2020 Perşembe Van tatili ve hava durumu hakkında yapılan açıklamalar...

VAN’DA OKULLAR TATİL Mİ? VAN VALİLİĞİ TATİL AÇIKLAMASI YAPTI!

Van'da kent merkezindeki 3 ilçede olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, yoğun kar nedeniyle bugün merkez İpekyolu, Edremit ve Tuşba ilçelerindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitim öğretime ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, engelli ve hamile kamu personelinin de idari izinli sayılacağı ifade edildi.

13 OCAK VAN HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Van'da kuvvetli kar yağışının beklendiğini bildirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Van'da halen devam etmekte olan kar yağışının etkisini arttırarak öğle saatlerine kadar süreceği belirtildi.

Haberin Devamı

Açıklamada, kuvvetli kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği kaydedildi.