Gazete Vatan Logo

10 Kasım okullar tatil mi, okullar 10 Kasım'da yarım gün mü? Cuma günü yoklama alınacak mı, ders işlenecek mi?

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümü olan 10 Kasım’da tüm yurtta saygı ve sevgiyle anılırken Ulu Önder’in ölüm yıldönümünde resmi tatil olup olmadığı sorgulanıyor. Öğrenciler ve veliler arama motorlarına yönelerek 10 Kasım'da okullar tatil mi, okullar 10 Kasım Cuma yarım gün mi? 10 Kasım okul var mı, okullar 10 Kasım Cuma açık mı? Sorularının yanıtını araştırıyor.

10 Kasım okullar tatil mi, okullar 10 Kasım'da yarım gün mü? Cuma günü yoklama alınacak mı, ders işlenecek mi?

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk her yıl vefatının yıldönümü olan 10 Kasım'da anılıyor. Yurttaşlar, 10 Kasım'ın resmi tatil olup olmadığını merak ediyor. Peki, 10 Kasım okullar tatil mi? 10 Kasım okullar yarım gün mü, okullar 10 Kasım’da açık mı olacak?

10 KASIM RESMİ TATİL Mİ?

10 Kasım Türkiye'de Ulusal Yas günü olarak kabul ediliyor ve resmi tatil takviminde yer almıyor. 10 Kasım bu yıl Cuma gününe denk geliyor.

10 KASIM'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan çalışma ve iş takviminde 10-16 Kasım tarihleri arasından Atatürk haftası sebebiyle çeşitli etkinler düzenlenecek. Bununla birlikte günümüze kadar 10 Kasım tarihi hiçbir zaman tatil olmamıştır.