Gazete Vatan Logo

Yerli otomobil TOGG ne zaman çıkıyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan TOGG’un çıkış tarihini açıkladı!

TOGG’un çıkış tarihi belli oldu. Milyonların gözü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarındaydı. AK Parti grup toplantısında kritik açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi. TOGG’un çıkış tarihini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verdi. Peki, Yerli otomobil TOGG ne zaman çıkıyor? TOGG ne zaman yollarda? TOGG ne zaman satışa çıkacak? İşte detaylar…

Yerli otomobil TOGG ne zaman çıkıyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan TOGG’un çıkış tarihini açıkladı!

Yerli otomobil TOGG’un çıkış tarihi belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önemli açıklamalarda bulunduğu AK Parti grup toplantısında TOGG’un çıkış tarihini duyurdu ve müjdeyi verdi.

YERLİ OTOMOBİL TOGG NE ZAMAN ÇIKIYOR?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Meclis grup toplantısında yerli otomobil TOGG ile ilgili şunları söyledi:

“Türkiye Ekonomi Programımız ilk gündeme geldiğinde kurduğumuz denkleme birileri kendi aklınca bıyık altından gülmüşlerdi. Ülkemizi büyütecek adımları birer birer attık. Bu musibeti daha büyük bir dönüşümün vesilesi haline getirdik. Salgın oldu üretime ara vermedik, savaş çıktı ihracatta gaza basmaktan vazgeçmedik. Bu yılın ilk yarısında yüzde 7.5 oranındaki büyüme oranları ile dünyada ilk sıralarda yer aldık. Pek çok yerde resesyon yaşanırken uluslarası kuruluşlar ülkemiz ile ilgili büyüme tahmini yükseltiyor. İstihdamda tarihimizin en büyük rakamı olan 31 milyona dayandık. Bu ayın sonunda ülkemizin ilk yerli otomobili TOGG'un banttan çıkış törenine katılıyoruz. Finans, sanayi, hizmetler sektöründe uluslararası yatırımcıların yoğun ilgisi ile karşı karşıyayız. İnşallah yılbaşından sonra çalışanların ücretlerinde yapacağımız artışlarla ülkemizde güzel bir havanın esmesini sağlayacağız.”

Haberin Devamı