Gazete Vatan Logo

Yeni konut kampanyası başlıyor! 1.29 konut kredisi ne zaman başlayacak, 1.29 konut kredisi şartları neler? Emlak konut kredisi kimlere verilecek?

Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem, 1.29 faiz oranı ile dört farklı ödeme şekli bulunan konut kampanyasını duyurdu. “Güvenli Yatırım, Güvenli Gelecek” kampanyası adın verilen konut projesinin detayları da belli oldu. Peki, 1.29 konut kredisi ne zaman başlayacak, yeni konut kampanyası kredisi şartları neler? 1.29 emlak konut kredisi kimlere verilecek?

Yeni konut kampanyası başlıyor! 1.29 konut kredisi ne zaman başlayacak, 1.29 konut kredisi şartları neler? Emlak konut kredisi kimlere verilecek?

Yeni konut kampanyası başlıyor. Bankasız ve kefilsiz olarak ev sahibi yapmayı amaçlayan konut kampanyasında dört farklı ödeme şekli sunuluyor. Emlak Konut tarafından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı destekleri ile hayata geçirilecek kampanyanın detayları sorgulanıyor. Peki, Yeni konut kampanyası ne zaman başlıyor, 1.29 konut kredisi şartları neler?

YENİ KONUT KAMPANYASI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Bankasız ve kefilsiz ev sahibi yapmayı amaçlayan yeni konut kampanyası için henüz başvuru tarihleri duyurulmadı.

1.29 KONUT KREDİSİ ŞARTLARI

Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem detayları duyurdu. Bankasız-kefilsiz olarak vatandaşların ev sahibi olmaları için dört ayrı ödeme koşulu bulunuyor. “Güvenli Yatırım, Güvenli Gelecek” kampanyasında İstanbul başta olmak üzere İzmir, Balıkesir ve Denizli’nin yer aldığı birbirinden değerli 16 proje bulunuyor.

YENİ KONUT KAMPANYASI ÖDEME PLANI

Birinci koşulda; peşin alımlarda yüzde 25 indirim sağlanacak. İkinci koşulda; Yüzde 25 peşinat, vade farksız ara ödemeli satış koşulda 6. 12. ve 24. aylarda ara ödemeler bulunuyor.

Üçüncü koşulda ise; Yarısı peşin, kalan yarısı da 1,29 vade farkıyla 24 ay sonra ödeme imkanı sunuluyor.

Dördüncü ve son koşulda da; Yüzde 25 peşinat, 1,29 vade farkıyla 72 aylık sabit artan taksit seçenekleri olacak.

Haberin Devamı