Gazete Vatan Logo

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu: Yapamayacağımız bir şey yok

Türkiye'nin ve Karadeniz Bölgesi'nin 2. havalimanı olma özelliğine sahip Rize-Artvin Havalimanı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'im katıldığı törenle açıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu törende yaptığı açıklamada, "Rize-Artvin Havalimanı büyük ve güçlü Türkiye adına dünyaya önemli bir mesajdır. Yapamayacağımız bir şey olmadığını göstermiştir." dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu: Yapamayacağımız bir şey yok

Ordu-Giresun Havalimanı'nın ardından deniz dolgusuna yapılan Türkiye'nin ve Karadeniz Bölgesi'nin 2. havalimanı olma özelliğine sahip Rize-Artvin Havalimanı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, BBP Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile çok sayıda bakanın katılımıyla hizmete açıldı. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Rize-Artvin Havalimanı'nın açılış töreninde açıklamalarda bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı konuşmada, "Bugün Rize-Artvin Havalimanı'nın açılışı ile hafızalardan silinmeyecek bir gün daha yaşıyoruz. Karadeniz'e kıyısı bulunan ve Karadeniz havzasındaki komşu ülkelerle ilişkilerimize katkı sunacaktır. Tamamen Türk mühendis ve çalışanlarının yaptığı Rize-Artvin Havalimanı büyük ve güçlü Türkiye adına dünyaya önemli bir mesajdır. Yapamayacağımız bir şey olmadığını göstermiştir. Havalimanının yapımında emeği olan tüm çalışma arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Geleceğimize ışık tutacak her projede yanımızda olan Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Hayırlı olsun." dedi.

Haberin Devamı